Засновник династії 'піаністів' Папієв сам тепер нібито бореться з кнопкодавством

Засновник династії "піаністів" Папієв сам тепер нібито бореться з кнопкодавством

26.05.2015, 11:51

Про це народний депутат України Максим Бурбак розповів під час прес-конференції у Чернівцях. 

- Особисто засуджую таке ганебне явище, як кнопкодавство. У парламенті минулого скликання очолював групу депутаів, яка боролася з його проявами. До речі, знаєте, хто зараз очолює подібну групу у складі нинішньої Верховної Ради? Наш земляк Михайло Папієв, - розповів нардеп. -  Бореться з кнопкодавством...

- Коли нам закидають відсутність єдності коаліції, то це тези, які озвучує Опозиційний блок, це політики, які орієнтуються на Дмитра Фірташа. Дуже багато його представників є у Чернівецькій міській раді. Є вони у Верховній Раді, які хочуть розколоти коаліцію, тому що треба повертати державі вкрадені облгази, другу нитку газогону у нас в Чернівцях, треба повертати телеканал "Інтер", тому що вже відомо як його купували і які гроші виклали російським влсникам пакету акцій. Для того, щоб цього всього не відбулося їм потрібно чимшвидше провести нові вибори. Льовочкін вже так прямо й сказав: ми чекаємо наступних виборів.  Для цього у суспільство закидають тезу, що є розкол в коаліції. Хоча насправді їм треба чекати вироку суду, а не виборів. Розумію, що ця істерія розкручується, б'ють по Яценюку, б'ють по Авакову, який викликає Фірташа свідком по кримінальній справі. Щоб він приїхав сюди в Україну, а не приймав депутатські делегації від Опозиційного блоку. Все це ми розуміємо - це технологія. Запевняю вас, як заступник керівника фракції "Народного фронту", між президентом і прем'єром є повне порозуміння. Повтору ситуації 2005 року не буде.  

 

Довідково:

 

На початку 2013 року голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв заявив, що до кнопкодавства можна ставитися по-різному і перевів стрілки на опозицію.

Голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв на прес-конференції зізнався, що голосував за інших, коли був народним депутатом.

- У мене було — я голосував за іншого за його дорученням, коли він був у відрядженні, - розповів губернатор. - Але жодної скарги на те, що я проголосував не так, не було.

М.Папієв вважає, що нічого особливого у голосуванні за дорученням за іншого немає. Інакше було б багато скарг від депутатів на те, що за них проголосував хтось неправильно.

1