«Замах» на Москаля будуть місяць вивчати експерти

«Замах» на Москаля будуть місяць вивчати експерти

21.07.2012, 22:53

У кримінальній справі про ДТП, в якій постраждав народний депутат Геннадій Москаль, призначені три експертизи. Результати очікуються через місяць. Про це повідомив начальник відділу головного слідчого управління МВС Микола Рудницький, повідомляють «Українські новини».

За його словами, призначені 3 експертизи - трасологічна (за допомогою якої буде встановлена траєкторія руху транспортних засобів), автотехнічна (визначення стану дороги) та судово-медична (стан водіїв).

Також представник МВС зазначив, що за «результатами призначених судових експертиз буде встановлено винуватець аварії».

У той же час Рудницький не став називати попередні версії причин аварії.

Як повідомляли «Коментарі», увечері 19 липня автомобіль, на якому Москаль їхав з Миколаєва до Одеси, врізався в інший припаркований автомобіль, який раптово з місця почав виконувати поворот. Москаль був госпіталізований з переломом ребра. Також в аварії постраждав депутат Миколаївської міськради від фракції «БЮТ-Батьківщина», який їхав в машині разом з Москалем.

У свою чергу «бютівець» Сергій Соболєв заявив, що підозрює в організації ДТП українську владу. За його словами, Москаль потрапив в ДТП відразу після того, як в прямому ефірі телебачення прямо звинуватив губернатора Миколаївської області в зв`язках з кримінальними елементами.

1