Залужний відзначив захисників із Сокирянської і Вижницької громад Олега Трача та Іраклі Хмилівського «Золотими хрестами»

Залужний відзначив захисників із Сокирянської і Вижницької громад Олега Трача та Іраклі Хмилівського «Золотими хрестами»

05.07.2023, 10:11
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний відзначив захисника з Сокирянської громади почесним нагрудним знаком «Золотий хрест». Високої нагороди удостоївся Олег Трач.
 
Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.
 
Також воїна нагороджено відзнакою Міністерства оборони України – медаллю «За поранення» – за жертву крові в боях за волю України.
 
Це не перші медалі та нагороди, які буковинець здобув під час виконання завдань із захисту Батьківщини. Торік Наказом Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного № 972, «За взірцевість у військовій службі» жителя Сокирянської громади Олега Трача відзначено почесним нагрудним знаком ІІІ ступеня.
 
Окрім того, за проявлену мужність і героїзм при відстоюванні територіальної цілісності України у складі сил оборони, воїна нагороджено медаллю «Незламним героям російсько-української війни» від Всеукраїнського об’єднання «Країна».
 
Олег Трач захищає рідну землю від ворогів із перших днів повномасштабного вторгнення росії та продовжує виконувати свій патріотичний обов`язок і нині.
 
Нагадаємо, раніше за успішне виконання бойових завдань ще один буковинець отримав нагороду від Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного.
 
Іраклі Хмилівський із Вижницької громади удостоївся почесного нагрудного знака «Золотий хрест».
 
На зображенні може бути: 1 особа, борода, корінець квитка та текст
 
Дякуємо вам, Герої, за захист нашої Батьківщини!
1