Заява трьох: Майдан діятиме з новими силами!

Заява трьох: Майдан діятиме з новими силами!

19.12.2013, 22:45

Майдан діятиме з новими силами!

Заява Регіонального штабу національного спротиву

Янукович здав Україну Кремлю. Всупереч волі народу, який уже більше трьох тижнів вимагає від нього підписати Угоду про Асоціацію з ЄС. Одноосібно прийняв рішення, попри те, що мільйони громадян України (а на Майдані з протестами вимагали справедливості мільйони!) вимагають його відставки. Продав країну, попередньо окропивши її кров’ю мирних мітингувальників. Більшого злочину, ніж наказ бити, вбивати свій народ і державна зрада національних інтересів важко собі уявити.

Але він помиляється, вважаючи, що настала його перемога. Події 17 грудня нас лише зміцнили. І якщо щось і закінчено – то це лише майбутнє Януковича і Партії регіонів, яка його породила, висунула і досі підтримує.

Майдан діятиме з новими силами, затятою впертістю на нові обставини і новим завзяттям, аби їх подолати.

Якщо хтось не зрозумів – Майдан тримається не на грошах. Майдан тримається на ідеї, на вірі, на принципах, на людях, на Україні. Тому підтримуємо тезу політичного в’язня режиму Януковича – Юлії Володимирівни Тимошенко: «Відступити та припинити боротьбу на Майданах я вважаю сьогодні найгіршою зрадою українського народу». І разом з нею впевнені, що кожен українець цього не допустить.

Ми і далі на Майдані з українським народом. Далі координуємо роботу з підтримки Майдану в будь-який спосіб: загальною мобілізацією, особистою участю, взаємопідтримкою, волонтерською роботою, матеріальною допомогою. Українська нація незборима, упродовж століть ми з вогнем в серці виборювали право на вільну, незалежну, квітучу Соборну державу, герої всіх часів закликають нас продовжувати боротьбу за справді правову, соціально-захищену, національно-справедливу, з розвиненим громадянським суспільством.

Ми  не відступимося від наших принципів боротьби, засад, які записані в нашій Конституції і які нарешті мають бути втілені в житті: влада народу, верховенство права, об’єктивність правосуддя, заможність громади.

Всі Разом до боротьби - Разом – до перемоги!

19 грудня 2013 року

 

Мунтян І.М.                                    Мельничук В.К.                                            Шкурідін О.М.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Возможно-это утка.Даже скорей всего!Но зато приятно,что она повлияет на имидж этго ублюдка.Причем ,очень скоро.

avatar

дед Панас

19 грудня 2013 19:44

Нормальні домовленності з Россією. Для початку Євросоюз нехай зробить для наших громадян безвізовий режим, це і буде підтвердженням партнерських намірів Заходу. А з коррупцією необхідно починати боротися по справжньому! Поки тільки балачки. Принципова боротьба з коррупцією дасть можливість у 2015 році перемогти на виборах націоналістичну чуму.

avatar

Чернівчанин

20 грудня 2013 00:12