За шокові реформи заплатять не тільки бідні, але й заможні, - міністр Бурбак

За шокові реформи заплатять не тільки бідні, але й заможні, - міністр Бурбак

12.04.2014, 22:59

Грошей немає. Дефіцит бюджету 280 млрд грн. Це завдання, над яким зараз працює уряд. Шокова терапія польського зразка потрібна і нам. І вона вже йде, - повідомив міністр інфраструктури України Максим Бурбак. - Це непопулярні кроки, але уряд піде на них. За перші дні роботи вдалося втримати галузь. Кожна сьома гривня, яка йде в бюджет, заробляється державними підприємствами, що знаходяться у сфері управління мінінфраструктури. Загалом в галузі, якою управляє міністерство інфраструктури, працює 3,5 млн. людей. 

- Спочатку було лячно, потім стало цікаво, а тепер дуже цікаво, - запевнив міністр. 

 

За словами міністра інфраструктури України Максима Бурбака, ухвалені зміни до бюджету передбачають, що непопулярні заходи торкнуться не лише пересічних громадян, але й заможних українців. Зокрема, збільшено до світового рівня плату за користування надрами. А  ними переважно користуються небідні люди. І таких прикладів можна навести чимало. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Дурбак не надо свою тупость называть шоковыми реформами. С тебя и Яйценюка такие управленцы как с говна пуля. Заяву на стол и вали нахер пока вас народ не повесил вверх ногами

avatar

не вешайте народу лапшу на уши

12 квітня 2014 21:12

на двери раскошелься,придурок!  мС писяем воруешь миллионы, всю страну на курсе бакса обнищал,а удавишься за копейку,гнида!

Ну какой ты министр?! САМОЗВАНЦЫ вы с Кулявлобом хреновы))))))) Скоро вам кают,суши сухари сосунок )))))))

avatar

бурбачку

12 квітня 2014 22:23

Ненавидить народ вас, самозванців, що повилазили з нор, виїхали на горі народу у владу і тепер за рахунок народу жирують.

avatar

Правда - Бурбаку

13 квітня 2014 11:05

А чим у своєму житті займався цей МІНІСТР? Яка в нього освіта, досвід роботи? Чи достатньо бути з Кулявлобом коріфаном з мутних оборудок?

avatar

Урбан

13 квітня 2014 18:06