За кількістю відремонтованих доріг Чернівецька область серед найгірших в країні, - Іван Рибак

За кількістю відремонтованих доріг Чернівецька область серед найгірших в країні, - Іван Рибак

28.12.2017, 10:01

Водночас народний депутат України Іван Рибак відзначив, що з точки зору соціально-економічного розвитку 2017 рік був дуже сприятливим для всіх регіонів України. Держава нарешті повернулася обличчям до потреб громадян.

- Якщо говорити конкретно про Чернівецьку область, то тут  серйозною залишається проблема поганої якості автомобільних доріг, - заявив Іван Рибак. -  І це попри те, що парламент підтримав запропонований Президентом України законопроект про так званий митний експеримент, за кошти якого мали ремонтуватися автошляхи. Цього року область отримала понад 240 мільйонів гривень. Якщо до Нового року отримаємо ще 30 мільйонів, то зможемо зробити ще 3 кілометри доріг. Тому що ціни на ремонт автошляхів в Чернівецькій області серед найвищих в Україні. У той самий час роботи виконано тільки на 90 кілометрах доріг.  Насправді це одни з найгірших показників по Україні. Коли ми говоримо про Львівську область чи навіть Івано-Франківську, яка не має міжнародних пунктів переходу, то там зроблено майже триста кілометрів доріг. Можливо тому так, що в Івано-Франківській області виконавчу владу очолюють представники БПП-«Солідарність». Тому там робиться більше доріг, ніж на Буковині.  У нас при владі «Народний фронт» і «Батьківщина», тому у нас відремонтовано менше. Думаю, що коли до влади в Чернівецькій області прийде Блок Петра Порошенка-Солідарність ми будемо мати і якісні дороги, і достатньо серйозний соціально-економічний розвиток соціальної галузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За митні кошти на Буковині відремонтували майже сто кілометрів доріг, - Фищук

Буковинські дороги відремонтували на півмільярда гривень, в тому числі за 313 мільйонів митних коштів

1


КОМЕНТАРІ (4)

Ну то має чим похвалитися нардеп, який від Буковини

avatar

!!!

28 грудня 2017 12:27

В  якійсь  мірі Рибак правий, хоча  від нього, як від депутата ВР дорожники  мали, "як  від  козла  молока". Навіть,  працюючи в ОДА,  він так і  не  зрозумів  різниці  у  вартості ремонтів. Крім набування досвіду  тут,  ще  треба  усунути і  природну  тупість.  Хоча  тут  переплюнути  Бурбака  він  не  зможе.  "Хепнути" 4,2 млн.євро  в грудні румунських  грошей,  від  яких відкараскались одесити,  та  ще  й брати це  на щит  перемоги,  треба  бути зовсім  безголовим. А  допомоги  дорожникам, за  три  роки  "буяння "депутата  Рибака,  видко  не  було.Як і  явної  шкоди,  що  пре  від Мунтяна, Тіміша, ...

avatar

Йося

28 грудня 2017 12:27

А ШО НЕ ЗНАЄТЕ ШО В ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ ЗА РЕМОНТ ДОРІГ В ОБЛАСТІ ВІДПОВІДАЄ ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОДА ПРЕДСТАВНИК СОЛІДАРНОСТІ МИХАЙЛО ПАВЛЮК ? ЗАЧЕМ СВОЇХ МОЧИТЕ?

avatar

ЙОСІ і РИБАЧКУ

28 грудня 2017 16:22

Три  года   Рыбак  в  ВР  ковыряет  поочередно  в носу  и  попе,  а  только  сегодня узнал,  что  дороги-мосты  строятся  и  ремонтируются ЗА  ДЕНЬГИ,  в основном бюджетные.  А  его, Бурбака,Тимиша,....идр. бестолочь  МЫ, Буковинцы,  направили  для  УЧАСТИЯ  В  ДЕЛЕЖАХ власти. Но  Вы,к  сожалению,  забыли  свое  назначение  и участвовали  только  в  пополнении  своих  БЕЗРАЗМЕРНЫХ КАРМАНОВ.  Хлопать  себя  по  ляшках  и  возмущаться  состоянию  дорог  может  каждый  житель области.  Ляшки  только  у  них  худые,  не  такие,  как  у Бурбака-Тимиша-Рыбака-....  И" работать"  на  дороги области   надо  в  НАЧАЛЕ ГОДА,  до  августа,  а  не  в ноябре-декабре. Деньги, выбитые  с бюджета  после  августа,  можно  забить  только  в  дупу  выбивавшему!

avatar

НВ

28 грудня 2017 19:00