За катувальника рибалок Михайла Бойчука продовжують збирати підписи. На цей раз – серед залежних від влади бюджетників

За катувальника рибалок Михайла Бойчука продовжують збирати підписи. На цей раз – серед залежних від влади бюджетників

01.12.2011, 19:53

У розпорядженні редакції bnbnews.com.ua є інформація про те, що у бюджетних установах райцентру Заставна родичі екс-голови Заставнівської райдержадміністрації Михайла Бойчука збирають підписи на підтримку цього колишнього керівника, якого звинувачуть у катуванні, завданні тілесних ушкоджень середньої тяжкості та перевищенні службових повноважень.

Подейкують, що люди, які належать до родини обвинуваченого, наполегливо просять працівників бюджетних установ допомогти М.Бойчуку, підписатися під зверненням до суду щодо врахування його позитивної характеристики, і завчасно дякують за те, що підписанти допоможуть Бойчуку «незабаром повернутися». Від останніх слів бюджетники відчувають певний острах, адже повернення може означати і санкції щодо тих, хто відмовиться підписуватися. Інформація наразі перевіряється.

Нагадаємо, за колишнього голову Заставнівської РДА Бойчука М.В., замішаного у скандальному жорстокому побитті і катуванні рибалок на приватному ставку та обвинувачуваному за трьома статтями КК України, уже заступилися підписами під подібними зверненнями до суду селяни кількох сіл і навіть митрополит Чернівецький і Буковинський УПЦ МП Онуфрій. Подібні листи можуть бути способом тиску на правосуддя.

Джерело статті: bnbnews.com.ua