За автографом до буковинки Марії Матіос з її новою книгою 'Мами' вишикувалося пів Києва (ВІДЕО)

За автографом до буковинки Марії Матіос з її новою книгою "Мами" вишикувалося пів Києва (ВІДЕО)

11.09.2023, 09:44

На книжковій виставці KyivBookFest, яка минулого вікенду відбулася у Києві, презентували нову книжку "МамИ" культової української письменниці родом з Буковини Марії Матіос.   

Придбати книжку з автографом можна було на стенді видавництва “АБАБАГАЛАМАГА”. На відео, яке на своїй сторінці у ФБ оприлюднив видавець письменниці видно, що відвідувачі  KyivBookFest'у вишикувалися  у довжелезну чергу за автографом письменниці. 

"НАВІТЬ КОЛИ Б Я ХОТІЛА, НЕ ЗМОГЛА БИ ЦЬОГО ВИГАДАТИ. Дякую вам, люди!", - подякувала Марія Матіос своїм шанувальникам.  

На відео видавця Ivan Malkovych: KyivBookFest вирує книжками, людьми і письменниками. Черга за автографом до Марії Матіос на верхньому стенді «А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Ги». (Нова книжка «МамИ»).

у понеділок, 11 вересня, Марія Матіос пообіцяла докладніше розповісти про свою нову книжку:

- Ось віддихаюся після двох днів роботи на KyivBookFest - і відзвітую по-людськи, що, як і до чого. А це зафіксована мить ПЕРШОГО автографа Автора своєму Видавцеві - Іванові МАЛКОВИЧУ. Він справжній Тато для всіх книжок АБАБАГАЛАМАГА.
Дякую, Антонович!
 
 
ДОВІДКОВО:
 
Що лишається матері, коли життя забирає у неї найцінніше — власну дитину, і вона опиняється у прірві відчаю і безсилля? Де вона бере сили не збожеволіти від невимовного болю і вселенської скорботи, які вже навічно оселилися у її серці?
 
У своїй новій книзі Марія Матіос розповідає історії п’яти жінок. Усі вони — різні, у кожної своя доля, але об'єднує їх одне — найстрашніше, що може спіткати маму, — втрата єдиного сина. Кожна переживає горе по-своєму, а разом вони доповнюють одна одну і розкривають усю глибину й розпач трагедії осиро­­­
тілого материнства.
 
«МамИ» — важка, драматична книга. Неможливо не співчувати її героям, як неможливо не звернути увагу й на гострі питання, які порушує відома українська письменниця у своїй найновішій книзі.
 
Новинка «МамИ» з автографом авторки вже у передпродажу в онлайн-книгарні видавництва до 20 вересня включно.
 
1