Євромайдан в Чернівцях проведе публічне жеребкування кандидатів в мери, щоб показати їх по телевізору

Євромайдан в Чернівцях проведе публічне жеребкування кандидатів в мери, щоб показати їх по телевізору

14.05.2014, 02:13

Громадська координаційна рада Євромайдану в Чернівцях за сприяння Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії (ТРК «Буковина») представить громадськості міста Чернівці формат проведення ряду теле- та радіопрограм з метою висвітлення об’єктивної, неупередженої та збалансованої інформації про передвиборні програми кандидатів на посаду Чернівецького міського голови, про їхні погляди, плани та кроки, що спрямовані на розвиток міста Чернівці та його територіальної громади. Про це BukNews повідомили представники ініціативної групи Тарас Прокоп та Ігор Мосін.

Презентація ініціативи відбудеться 14 травня о 1100 в приміщенні конференц-залу Українського народного дому м. Чернівці (вул. Ломоносова, 2)

Під час презентації, з метою забезпечення рівних умов для всіх кандидатів на посаду Чернівецького міського голови буде проведено публічне жеребкування щодо визначення днів їхньої участі у циклових теле- та радіопрограмах.

До участі запрошуються кандидати на посаду Чернівецького міського голови особисто або їх довірені особи, представники засобів масової інформації, громадських організацій, небайдужі громадяни.

Будемо надзвичайно вдячні Вам за тісну співпрацю, спрямовану на забезпечення прозорості, об’єктивності та неупередженості виборчого процесу в місті Чернівці. 

1