'Ясир початку третього тисячоліття': управляючі компанії продовжують правити данину з чернівчан за ненадані послуги

"Ясир початку третього тисячоліття": управляючі компанії продовжують правити данину з чернівчан за ненадані послуги

03.01.2019, 19:01

Мешканці Чернівців продовжують оприлюднювати приклади недобросовісного справляння плати новими управителями за ненадані послуги. 

- А у нас нічогісінько не робиться, з трудом добитися калькуляції! Сказати що я в шоці - це нічого не сказати! - повідомила чернівчанка Тетяна Цісельська. - Мені нараховують за прибирання горища і сходинкових клітин, і це тоді, коли у моєму будинку горище зайняте сусідкою під житло... Може  я б  за її прибирання починала платити????? А сходинками я взагалі не користуюся! Освітлення прибудинкової території, у моєму випадку, відбувається від мого власного лічильника з квартири, то чому я повинна платити двіч?!?  А ці суми , які закладені на ремонт, щомісячно.... , організація сьогодні є, а завтра її немає. І з кого спитати за наперед сплачені кошти?! Я вважаю, є потреба в ремонті, є калькуляція, тоді згідно цього приймаємо рішення !!! Окремо про винагороду управляючому - це за що платити?!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура не захищає від надуманих горе-тарифів за ненадані послуги якимось ТОВ «Єврокомунбуд», а перекладає

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

ДОВІДКОВО

Ясир (тур. esir, «бранець», «поневоленний», «раб») — бранці, яких захоплювали турки й татари під час нападів на українські, російські й польські землі з 15 — до середини 18 століття.

На фото: Ведуть ясир. 

1