Якщо Зінченко негайно не приведе до тями реваншистів бешлеїв, чинушів, «зельоних», «кабанів», проданів, фірташів, борисових, то піде слідом за Кіцулом, - 'Буковинська сотня'

Якщо Зінченко негайно не приведе до тями реваншистів бешлеїв, чинушів, «зельоних», «кабанів», проданів, фірташів, борисових, то піде слідом за Кіцулом, - "Буковинська сотня"

30.04.2014, 02:45

Заява з приводу останніх подій у Чернівця, - передана BukNews прес-службою ГО «Буковинська сотня».

 Громадська організація «Буковинська сотня» висловлює стурбованість спробами реваншу з боку місцевих збанкрутілих політиків та їх поплічників, намаганням переглянути результати боротьби українського народу на Майдані Незалежності у Києві та прагненням відновити попередній кримінальний режим на території області. На тлі розвитку ситуації в Україні такі їх дії  виглядають як відпрацювання російських технологій дестабілізації ситуації в регіоні.

Так, 28 квітня п.р. близько 100 пенсіонерів та місцевих маргіналів захопили приміщення Чернівецької міської ради, заблокували роботу сесійного засідання, висунули ультиматум до органів влади та у силовий спосіб протягнули прийняття потрібного рішення, а також спробували обрати «народного мера» у вигляді розцілованого Бешлея чи Михайлішина.

Одночасно близько 50 «жіночок», невідомо ким організованих, провели штурм військової частини А2582, більш відомої як «300-й полк» по вул. Московської Олімпіади, проникли на її територію та вимагали відпустити мобілізованих вояків до дому та не відправляти їх на Схід.

На нашу думку, розвиток зазначених подій нагадує початок російських провокацій на Сході країни, де «сепаратисти», стоячи за спинами жінок і дітей, захоплювали військові частини та адмінбудівлі. Єдине, чого не вистачало, щоб події повністю повторювали ситуацію на Сході – то це Георгіївських стрічок та зброї. При цьому зрозуміло, що розвиток подій навколо міської ради є спланованою акцією в рамках передвиборчої кампанії кандидата на посаду Чернівецького міського голови Віталія Михайлішина, який до останнього заявляв, що підтримує дії Януковича проти Майдану.

На цьому тлі викликає обурення повна бездіяльність місцевих правоохоронних органів, як і їх «колег» на сході країни. Вимагаємо від керівництва УМВС України в Чернівецькій області негайно взяти під свій контроль ситуацію в регіоні, інакше заявляємо про недовіру йому та вимагатимемо відставки начальника.

Вважаємо, що в ході відзначення травневих свят існує реальна загроза вчинення провокацій на території краю, якщо не з боку громадян Росії, то принаймні від їх прислужників з числа депутатів Чернівецької міської ради від Партії регіонів та «тушок». Тому нагальною виступає мобілізація усіх патріотичних сил на протидію такому сценарію.

Колишні відставлені регіонали завдяки виборчим технологіям знову рвуться до влади в Чернівцях, чого не можна допустити. Тому закликаємо кандидатів на посаду Чернівецького міського голови, які вважають себе представниками демократичних сил та які відстоюють ідеали Майдану напередодні виборів об’єднатися навколо найбільш рейтингового кандидата, щоб не допустити до влади в місті сили реваншу, котрі сподіваються на розпорошення виборців між численними кандидатами.

Новообраного Чернівецького міського голову, котрим, переконані, стане проєвропейський політик, який відстоюватиме демократичні цінності, закликаємо одразу після перемоги докласти усіх зусиль для ініціювання та проведення дострокових виборів депутатів Чернівецької міської ради. Нинішня міськрада фактично не відображає інтереси мешканців міста Чернівці та є клубом за інтересами людей, які представляють лише самих себе. Переконані, що новий склад ради, без бешлеїв, чинушів, «зельоних», «кабанів» та багатьох інших, вільний від впливу проданів, фірташів, борисових тощо розпочне нову сторінку розвитку Чернівців.

1


КОМЕНТАРІ (9)

Спасибо, посмешили на ночь.))))

avatar

быковинской сотне холуев бурбака

30 квітня 2014 00:07

Уважайте сотников , вы зимой грели свои регионаловские жопы а сотники стояли до конца.Вы что не понимаете что вам уже ЖОПА.

avatar

Первому от человека

30 квітня 2014 00:46

Бред! Кто-то явно сошел с ума )

avatar

Эдик

30 квітня 2014 00:49

из-за таких майдаунов и миздобулов сотников страна в ЖОПЕ. Только тупой может уважать быдлоуродов

Из-за таких сотников к власти пришли мародеры яйценюхи,парубии и продали нашу страну за доллары американцам.

Из-за таких майдаунов как ты, мы просрали все, а картавые яйценюхи и парубии набили себе карманы.

Из-за таких миздобулов как ты, страна просрала 3 миллиарда российской помощи из 15 миллиардов.

Из-за таких майдаунов как ты Кулявлоб вешает всем лапшу на уши с кредитами США и МВФ, с поцом колошмойским нагрелся на курсе доллара, 

Из-за таких миздобулов как ты, пенсионеры не могут заплатить за лекарства,потому что Кулявлоб нагрел руки на ценах.Пенсионеры не смогут заплатить за квартиру,потому что хунта Яйценюха по приказу американских хозяев уничтожает нашу страну

Из-за таких как ты майдаунов Крым ушел,Восток уходит, а Кулявлоб с Парубием и Пастором мародерствуют и набивают свои карманы.

Из-за таких как ты миздобулов сегодня в Киеве началась ЖОПА.И Эта жопа придет скоро к тебе,дурак.

И если ты еще хоть раз пукнешь,что ты стоял на майдане,то очень скоро тебя за ноги подвесят и раздерут как жабу голодные и злые жители уничтоженной тобой и твоими пидарасами парубиями,яйценюками! 

avatar

первый второму быку

30 квітня 2014 01:54

Суши вёсла  неудачник.

avatar

4-му из ада

30 квітня 2014 02:17

"буковинська сотня кулявлоб" не сішіть людей ,бо те що ви клоуни з папірчиком який вам зареєстрував каспрук і К то вже всі зрозуміло

піде слідом за кіцулом.... смішно,бо вам знов доведеться з шефом яйценюком літати в києві по кабінетах і тепер вже не до наливайченка з турчиновим,а  до авакова з жулею, а як відомо яйценюка турчинов з наливайченко та желею вже послали нахер! ви обкакалися зі своїм д.... якого в києві теж послали разом з яйценюком

йдіт і ви туда куда послали ваших "шефів" в яких все пропало

клоуни яких на початку червня в дупу копати будут навіть діти

avatar

Денис

30 квітня 2014 08:53

й-о-б-н-у-т-і 

avatar

30 квітня 2014 11:03

avatar

Василий Забродский

30 квітня 2014 12:49

оте знайшов на букінфо ЖЕСТЬ!

Паразити та сепаратисти в Чернівецькі області

  

В Чернівецькі області після зміни системи нічого не змінилось . Замість клану Януковичів прийшов клан Яценюка. «Смотрящим» за Чернівецькою областю назначено Пишного Григорія Андрійовича. Пан Пишний займається «рішаловим» та розстановкою потрібних сім’ї кадрів на ключових посадах області.

  

Пан Пишний в 90х роках був ватажком банди кілерів на руках яких багато замовних вбивств в Чернівцях.

  

До банди входили такі одіозні хлопаки: Миронюк Василь , Загурский Микола та Загурский Володимир , Єреміца та Іванюк та славно звісний кілер Цибульский. Більшисть з цих хлопаків відсиділа в зонах за замовні вбивства , деякі вже вбиті , дехто в блискому оточені пана Фірташа та з мандатами депутатів нашого міста від партіі регіонів. 
Долгошеєв Ігорь (помічник депутата Федорука) звільнений в 90х роках за п’янство та некомпетентність, навиконання належно своїх професійних обов’язків з Служби Безпеки Украіни. Після звільненя з СБУ працював на клан Бурбаків на незаконому ринку Добробут. У 2012 році на виборах у Верховну раду фальсифікував вибори на користь Федорука у 202 виборочному окрузі. За що згодом отримав посаду помічника депутата. В даний момент за допомогою Федорука став першим заступником СБУ області що не відповідає жодним нормам та законості призначеня. Ціль Долгошеєва в СБУ руйнувати роботу СБУ в області призначати за гроші некомпетентних людей на посади установи та звільняючи дійсних професіоналів та офіцерів. Що руйнує саму структуру управління, це все робиться для того щоб забезпечити на виборах мера перемогу Каспрука Олексія. 
Лазарєв Сергій (гомосексуаліст на прізвисько «підарок») займається кабалою , працює директором частини Добробуту.Себе вважає вищим за інших . Ставши депутатом міської ради по списку від Батькивщини увійшов в зговір з тушками від партіі регіонів , контролює тушки партії регіонів по місту Чернівці. Ставлючи їх на зарплату. Лазарєв Сергій є помічником Бурбака , його ціль привласнити усі ринки Чернівців або посадити їх на процент. Це все для забеспечення Бурбаків фінансами. На Лазарева працюють ряд «розводил» та дрібних злодіїв: Іван молодий та Саша Бакіновский.
Колбаско Володимир, недолугий бізнесмен який просравши весь власний бізнес та винний різним банкам суму понад 100 000 доларів, виконує брудну роботу на Лазарева. За що отримує зарплату.
Каспрук Олексій. Недолугий працівник та пьяниця який користається ім’ям свого батька , зробив чотири фірми банкротами чим завдав величезних збитків державі. Збитки понад 2 000 000 гр.
Ванзуряк Роман. Замість того щоб бути справжним губернатором займається тим що виконує роботу провідного спеціаліста. Що свідчить про його невміння організувати процес управління областю. Повністю підконтрольний Яценюку. Немає ніяких конкретних дій по виришеню проблем краю та громади .
Іван Мунтян. Вкравши чималі гроші на посаді голови облавтодору під час усунення наслідкив повені 2008 року завдав державі чималих збитків. На сьогодні тісно пов’язаний з Яценюком та покриває злочини теперешних власників Чернівецької області. За це йому обіцяна посада губернатора.
В Чернівецькі області сидить злодій на злодію та злодієм погоняє. 

Галина Єреміца

avatar

вася

30 квітня 2014 14:05