Якби крадіжки машини не було, то її варто було вигадати: Оксана Продан з президентської фракції  не позбавляла нардепа Новинського  недоторканості

Якби крадіжки машини не було, то її варто було вигадати: Оксана Продан з президентської фракції не позбавляла нардепа Новинського недоторканості

09.12.2016, 00:27

Народний депутат України Оксана Продан була відсутня на робочому місці під час важливого голосування про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Новинського Вадима Владиславовича. 

Згідно з оприлюдненими на сайті Верховної Ради Україи результатами поіменного голосування з даного питання "За" позбавлення недоторканості нардепа Новинського  проголосували лише 228 народних обранці. Проти:31 Утрималися:5 Не голосували:28 Всього:292.

Докладніше за посиланням: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=9855

Зважаючи на незначну перевагу у кількості голосів поданих "за" (всього 228 з необхідних 226), результати розгляду цього питання могли бути зовсім іншими. Відповідно кожен голос був у прямому сенсі на вагу золота. За такий куш, напевно, можна навіть шикарну машину купити, і не одну, а цілих три. 

Можна припускати, що свою ціну мали голоси не тільки відкрито подані "проти", "утрималися" чи "не голосували". 

Просто не з'явитися до сесійної зали - офіційно бути відсутнім під час голосування - теж давало шанс на те, що позитивне рішення з даного питання так і не буде ухвалене. А значить теж чогось вартувало. 

Звісно, народного депутата України Оксану Продан дана ситуація не стосується. У неї залізобетонне алібі для обгрунтування відсутності під час важливого голосування. 

Буквально за лічені хвилини до нього нардеп написала на своїй сторінці у ФБ розпачливий пост про вкрадену невідомими новеньку машину. Пошуки автомобіля, переживання, необхідність заповнювати численні папери, звісно, ніяк не могли дозволити принциповому члену президенської фракції, щобільше, заступнику керівника фракції БПП-Солідарність,  бути в цей час у сесійній залі. 

Читайте також: Почалося: у нардепа Оксани Продан украли новенького джипа за мільйон гривень

Воістину, майже за великим Вольтером, якби крадіжки не було, то її варто було вигадати:) 

ДОВІДКОВО: 

Новинський звинувачується в утриманні під вартою помічника покійного митрополита Володимира – архієпископа Драбинка з метою змусити Володимира відректися від престолу.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Добробут- для максимки больная тема.  Теперь смотрим на доску:  кому это выгодно?

1. Депутаты подняли тему  вернуть украденные деньги городу - в ответ максимка подключает свои СМИ (тва, мб,  и тд) и  холуев (пелехов и ко) 

2. Продан- враг максимки.Из-за Продана максимка теряет бабло на прихватизации недвижимости под  офис. Ответ максимки- у жены угоняют машину. Холуи максимки на своих сми начинают разгонять тему "у Продана куча бабла-так им и надо". Все комментарии негатива идут от ботов  максимки.  

3. Максимка "мочит" строптивых депутатов - холуи максимки стучат на депутатов "самопомич", "свобода" - максимка в ярости и мочит через свои СМИ несогласных - вдруг тем слабые и дадут заднюю.

4. Слить Добробут нельзя -  враги начнут копать под прихватизацию Гравитона. Максимке этого не хочется. Тем более Сабакоффу наступает пушкой зверёк и максимка задней точкой чувствует- скоро прийдет пушкой зверёк к нему. Партия  Максимки мочит Юлю - ведь Юля не простит Кролику ничего,и  им надо мочить юлькину  Батькивщину.

5. Кому выгодно раскидывать говно на оппонентов? 

6. Кому выгодно сохранить статус кво?

7. Кому выгодно сохранить власть и убрать неугодных?

avatar

максимка точно заигрался

09 грудня 2016 01:49

Подступная продажная семейка!

avatar

09 грудня 2016 09:53

Я не бот максимки, але такоє терпіти не можу цю сімейку

avatar

гія

09 грудня 2016 23:51

гiя ты дебил и поц. Единственные, кто не даёт Бурбаками прихватизировать Черновцы - "семейка", которую ты терпеть не можешь. Лучше пожуй говна, олень.

avatar

Сева

10 грудня 2016 03:37