Як активісти до Михайлішина додому ходили, але ні його самого, ні печатки досі не знайшли

Як активісти до Михайлішина додому ходили, але ні його самого, ні печатки досі не знайшли

21.02.2014, 20:19

20 лютого студентська хода прийшла до будинку в якому мешкає уже екс-секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, аби той з'явився на позачергову сесію міської ради. Двері ніхто не відчинив...

Досі так і не знайшлися ні екс-секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, ні печатка міської ради. Про це molbuk.ua розповів заступник міського голови Олександр Паскар.

- Я вже підписав документи на виготовлення нової печатки і подання оголошення до газети, - сказав О.Паскар. - Де зараз перебуває Віталій Михайлішин, не знаю. Він на контакт не виходить. Я телефонував йому і в четвер, коли збиралися сесія, телефонував сьогодні, він просто не бере трубку.

Сьогодні, 21 лютого, під головуванням секретаря Чернівецької міської ради Ярослава Кушнірика відбувся брифінг керівників комунальних підприємств міста щодо життєзабезпечення Чернівців. Зокрема, в ньому взяли участь голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда, перший заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Василь Манчуленко, директор КП «Теплокомуненерго» Олександр Меленчук, начальник міського району електричних мереж Микола Лисий та заступник начальника КП «Чернівціводоканал» Тарас Бабух.

Під час брифінгу керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу під час осінньо-зимового періоду 2013-2014 рр. та розповіли про теперішній стан роботи систем життєзабезпечення міста.

Комунальники запевнили чернівчан, що підприємства працюють у звичайному режимі та продовжують оперативно реагувати на звернення мешканців міста.

Також директор КП «Теплокомуненерго» Олександр Меленчук та заступник начальника КП «Чернівціводоканал» Тарас Бабух повідомили, що відбувається виплата заборгованостей підприємств, тож тепло й вода будуть стабільно поступати в квартири чернівчан.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

1