«Я вирішила, що не звертатиму на це увагу»: як уродженка Кіцманя Ані Лорак реагує на війну в Україні

«Я вирішила, що не звертатиму на це увагу»: як уродженка Кіцманя Ані Лорак реагує на війну в Україні

18.07.2023, 14:49

Уродженка міста Кіцмань, зрадниця Ані Лорак, досі називає ситуацію на рідній Батьківщині не війною, а просто «подіями», які завдали їй серйозного стресу, після якого вона довго психологічно відновлювалась.

Співачка – зрадниця, яка має розкішне життя в москві і досі мовчить про вбивства українців, тероризм росіян, злякалась лише втрати своїх доходів, тому знову почала виправдовуватись.

Ось як артистка прокоментувала сьогоднішню ситуацію в інтерв’ю пропагандистській журналістці Олені Жигаловій:

«Манипуляции и фейковые новости начались с первого дня этих событий. Я оказалась среди двух огней. Я просто решила, что не буду обращать на это все внимание, потому что мне нужно жить свою жизнь, быть в ресурсе. Мне есть куда тратить свою жизнь. Я хочу держаться подальше от всего этого. Я человек, который живет в своем мире, поэтому я была очень далека от политики».

Також співачка пояснила, що не допомагає фінансово військовим, тому що втратила свого брата на війні в Афганістані і й морально важко перераховувати кошти на військові потреби.

А початок війни в Україні у 2014-му році та окупацію Криму Лорак назвала «політичними подіями», передають Чернівці24.

«Я все лето медитирую, работаю над собой, углубилась в себя, занялась йогой, отвлеклась. Я начала развиваться, как артист и я рада, что меня здесь (в рф) полюбили и приняли», – заявила Лорак в інтерв’ю.

Цією черговою промовою співачка – зрадниця знову підтримала країну – агресорку та схвалила всі звірства росіян на українській землі.

Більше того, Лорак вважає кровопролитну війну в Україні просто «складним періодом в її житті», неприємною ситуацією, яка завдала їй стресу.

Джерело: https://24.cv.ua/ya-vyrishyla-shho-ne-zvertatymu-na-tse-uvagu-yak-urodzhenka-kitsmanya-ani-lorak-reaguye-na-vijnu-v-ukrayini/

1