'Я так хочу позбутися мандата, що добровільно прибігла попросити вас 'відпустіть мене': я не отримую від цього шлюбу позитивних емоцій, дайте ключа, відпустіть мене': відеозвернення Тетяни Смолдирєвої до депутатів

"Я так хочу позбутися мандата, що добровільно прибігла попросити вас "відпустіть мене": я не отримую від цього шлюбу позитивних емоцій, дайте ключа, відпустіть мене": відеозвернення Тетяни Смолдирєвої до депутатів

21.09.2013, 17:34

Депутат Чернівецької облради від "Фронту змін" Тетяна Смолдирева виступила з трибуни облради на 18-й сесії, яка розпочалася одразу після завершення 17-ї сесії.

Вона заявила, що хоче позбутися мандату не через тиск, як раніше заявляв депутат Олег Унгурян, а просто через власні моральні принципи.

- Ніякого тиску ніхто на мене не чинив, це моє свідоме, добровільне рішення, -  сказала Тетяна Смолдирева. 

Попри чіткі формулювання Тетяни Смолдирєвої депутати-регіонали знову спробували перетворити весь процес складання нею мандата на фарс, намагючись знайти якісь політичні мотиви або натякаючи на можливі фінансові зобов'язання керівників "Фронту Змін" перед депутатами-списочниками.  Губернатор радив набратися мужності і написати аналогічні заяви також чоловікам фракції Фронту Змін. Натяк про фінансові стосунки тієї людини, яка має зайти в раду на місце Смолдирєвої, з керівниками політичної сили також належить губернатору Папієву. 

Четверта спроба Тетяни Смолдирєвої скласти мандат виявилася безрезультатною. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Вона пішла бо не змогла бути з підлим Бурбаком !

avatar

1

21 вересня 2013 15:01