Windrose з 9 листопада призупиняє виконання рейсів у Чернівці

Windrose з 9 листопада призупиняє виконання рейсів у Чернівці

29.10.2021, 10:24

З 9 листопада 2021 року авіакомпанія Windrose тимчасово призупиняє виконання рейсів за маршрутами Київ-Ужгород-Київ та Київ-Чернівці-Київ.

Про це йдеться в повідомленні авіакомпанії у Facebook.

"Авіакомпанія провела комплексний аудит аеропортів та надала рекомендації керівництву щодо поліпшення певних технічних факторів, що впливають на виконання рейсів у зимовий період. Як тільки усі зауваження будуть усунені, рейси будуть відновлені", - сказано в повідомленні.

Виданню Infopost.Media цю інформацію підтвердили в прес-службі компанії. Також це можна побачити в розділі бронювання квитків, де наразі доступні рейси у напрямку Ужгорода тільки на 1, 5 і 8 листопада.

У компанії офіційно пояснили скасування регулярного авіасполучення тим, що аеропорт не готовий до роботи в зимній період.

Як повідомлялося, авіакомпанія "Роза Вітрів" (Windrose) почала виконувати регулярні рейси на аеродром міста Ужгород з 1 червня.

Раніше, 24 вересня 2020 року, Україна та Словаччина підписали двосторонню міжурядову угоду про надання авіаційних експлуатаційних послуг українським постачальником цих послуг у певній частині повітряного простору Словаччини щодо аеропорту "Ужгород".

Джерело: Facebook  

1