'Ви - ідеї, ми - гроші': у Осачука  готові підтримати креативні проєкти у сфері культури

"Ви - ідеї, ми - гроші": у Осачука готові підтримати креативні проєкти у сфері культури

20.01.2021, 10:59

Представників галузі культури й громадського сектору Буковини запрошують ділитися творчими ініціативами та проєктами, пише 0372.ua.

На Буковині напрацьовують механізм надання фінансової підтримки творчих ініціатив та проєктів.

- Якщо ви творчі та ініціативні - приєднуйтесь до нашої команди! Управління культури у тісній співпраці з провідними фахівцями Буковинського центру культури і мистецтва Микола Шкрібляк, Василь Фоменко і радницею голови ОДА з питань культури Любов Добровольська напрацьовують механізм надання фінансової підтримки культурних ініціатив, до яких можуть долучитися як представники галузі, так і громадського сектору. 

Про це йдеться на сайті Чернівецької ОДА іна сторінці Управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації.

Зазначається, що розробляють його працівники Управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації спільно із провідними фахівцями Буковинського центру культури та мистецтв.

"Тож якщо маєте цікаві ідеї культурного спрямування та хочете втілити їх у життя – звертайтеся до Управління культури Чернівецької ОДА," - йдеться у повідомленні.

До проєкту можуть долучатися представники галузі культури й громадського сектору.

1