'Вулиця Сторожинецька після такого «ремонту» протримається до виборів. А «відмиті» на ній  кошти – підуть на вибори…», - Іван Мунтян

"Вулиця Сторожинецька після такого «ремонту» протримається до виборів. А «відмиті» на ній кошти – підуть на вибори…», - Іван Мунтян

17.07.2012, 01:33

Ситуацію з ремонтом вулиці Сторожинецької в обласному центрі коментує депутат обласної ради (фракція «Батьківщина»), екс-начальник Служби автомобільних доріг в Чернівецькій області Іван Мунтян:

 «Нещодавно журналісти звернулися до мене з запитанням як до фахівця в автодорожній галузі: які нові технології застосовуються до ремонту вулиці Сторожинецької у Чернівцях. Я навмисно поцікавився цим питанням, і висновок зробив невтішний. Як спеціаліст (нагадаю,  більше двох років я був начальником Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області і маю другу вищу освіту за спеціальністю "Автомобільні шляхи та аеродроми", яку здобув  в Інституті економіки та бізнесу Національного транспортного університету), мушу зазначити, що цей ремонт -  це суцільна халтура.

Щоб зробити ремонт вулиці – потрібно її до цього ремонту підготувати. Мають бути прибрані нерівності, замінений бордюр, установлені люки. 

А це, що робиться – це лише, грубо кажучи, «відмивання коштів» і введення людей в оману. Не зроблені стьоки води, параметри укладки асфальту не дотримуються, новоукладений асфальт нерівний.

Пригадую, як свого часу ремонтували дороги ми – це був зовсім інший підхід. Уряд Юлії Тимошенко ставив перед нами завдання робити дороги на десятиліття. І ми це завдання виконували. Результатом є і побудована за часів «попередників», на яких постійно скаржиться нинішня влада, об’їзна дорога навколо Чернівців, і відновлені дороги і мости в області після повені 2008 року. Скарг на ці об’єкти немає і бути не може.

 Тепер же говорити про «нові технології» - це знущання над буковинцями. Вулиця Сторожинецька після такого «ремонту» протримається до виборів. А «відмиті» на ній  кошти – підуть на вибори…»

1


КОМЕНТАРІ (1)

Злодій злодія бачить здалеку

avatar

Панас

17 липня 2012 10:48