Волонтери зустріли на вокзалі Чернівців двох вояків з АТО. Ще 28 героїв  повернуться на Буковину завтра

Волонтери зустріли на вокзалі Чернівців двох вояків з АТО. Ще 28 героїв повернуться на Буковину завтра

07.09.2014, 16:48

За чотири місяці перебування на Сході 25-річний боєць посивів

Недільний ранок волонтери координаційного центру «Буковина – українському війську» провели на залізничному вокзалі Чернівців. Там із квітами, цукерками та шампанським вони зустріли двох вояків, котрі повернулися із зони АТО.

Сергій, родом із Луганщини, приїхав на Буковину разом із своїм побратимом із Кіцманьщини.

- Ми спілкувались, раділи. Багато що цікавого розповідав Сергій. Але ще більше може розповісти сивина. Сивина у 25 років. За ці чотири місяці він посивів, - розповіла волонтер Наталя Бочарова.

Нагадаємо, у четвер На Буковину з фронту повернулися десантники 80-ї аеромобільної бригади, а також приїхали 30 бійців ІІ стрілецької роти ВЧ 1241. Як зазначив командир хлопців, капітан Володимир Логвиненко, усі його бійці залишилися неушкодженими.

Джерело: http://promin.cv.ua/news/2014/09/07/5880

В Чернівці з зони АТО повернувся  також командир спецпідрозділу "Миротворець" (відео)

Тарас Гусар відправився у зону антитерористичної операції 11 серпня і одразу в саме пекло.

Батальйон, в якому він служив, базувався в Слов'янську, потім - в Дзержинську, а потім - тиждень в Іловайську, повідомляє телеканал "Чернівці".

Тарас розповідає, що було усяке. Батальйон дислокувався у ДЕПо, спали під вагонами, там було безпечніше. Найбільше - не вистачало важкої зброї.

"Кожен коли йде на війну думає, що він "рембо". Кожен думає, що пуля в нього не попаде і він доживе до кінця. Я коли йшов у мене був досвід миротворчих операцій, проходив дуже багато навчань військових перед тим, як стати міліціонером. Але війна не розбирає хто професіонал, а хто ні", - Тарас Гусар, командир підрозділу спеціального призначення "Миротворець".

Сюжет телеканалу "Чернівці".

Завтра, 8 вересня, орієнтовно о 10.00 на територію військової частини А 2582, що розташована по вул. Московської Олімпіади, 6 обласного центру, прибудуть 28 буковинських десантників, які протягом останніх місяців брали участь в антитерористичній операції у східних регіонах країни. Військовослужбовці повертаються на малу батьківщину у відпустку.

Фото: Facebook.com

1