Володимир Сєхов: «Добре усвідомлюю, що одностайна підтримка моєї кандидатури колегами по фракції – це аванс довіри, який  зобов’язаний виправдати»

Володимир Сєхов: «Добре усвідомлюю, що одностайна підтримка моєї кандидатури колегами по фракції – це аванс довіри, який зобов’язаний виправдати»

10.01.2016, 16:18

Висунення Чернівецьким міським головою Олексієм  Каспруком кандидатури Володимира Сєхова  - депутата фракції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність»  у  міській раді на посаду секретаря Чернівецької міської ради  стала топ-новиною останніх днів.

Жвава публічна дискусія, яка розгорнулася у місцевих мас-медіа та соціальних мережах,  підсилювалася неоднозначними коментарями, що час від часу з’являлися під інформаційними повідомленнями.

-          Володимире Євгенійовичу,  якщо чесно, Ви були готові до такого резонансного обговорення Вашої кандидатури?

-          Вважаю абсолютно нормальним широке громадське обговорення  кандидатури, яка претендує на посаду секретаря Чернівецької міської ради. Публічна дискусія необхідна, незалежно від того, хто і кого пропонує. Думаю, громада вправі знати, хто  представлятиме владу у Чернівцях.

 Скажу вам більше: таке обговорення корисне самим кандидатам.  Якщо серйозно, то перед тим, як включитися у  вибори до Чернівецької міської ради минулої осені, був свідомий того, що у разі перемоги моя участь у громадському житті Чернівців стане абсолютно відкритою й публічною. Сьогодні  готовий до цього. Можливо, як  будь-яка  людина, не можу отак швидко звикнути до бруду, який інколи доводиться чути  стосовно себе, спробам очорнити у будь який спосіб, але до чесного, відкритого діалогу, в якому одне одного чують і намагаються зрозуміти,  готовий однозначно.

-          Тобто, публічна дискусія  у будь якому разі Вам на користь.

-          Безперечно. Якісна дискусія, в якій, якщо говорити образно, зерно відсівається від полови.

-          Тоді пропоную Вам спростувати чи підтвердити окремі тези Вашої біографії, яку Ви нібито замовчували.

-         Моя біографія вже давно публічно представлена, адже був учасником  виборчих перегонів. Приховувати якісь факти  зі свого життя - не бачу жодного змісту.

 Народився у березні 1977 року в Чернівцях в сім'ї військовослужбовця.  Потім проживав з сім’єю  у  місті Стрий Львівської області. Там пішов до початкової школи. Згодом батько у складі Західної групи військ потрапляє до Німецької Демократичної республіки. На його нове місце несення служби переїжджає і родина. У 1993 році у зв'язку з виведенням військ з НДР, повертаємося назад на Львівщину, де в 1994 році я  закінчив навчання у середній школі.  Потім  вступив до Одеського інституту Сухопутних військ на факультет тилу, який закінчив в 1998 році з червоним дипломом. Після закінчення інституту продовжив службу в м. Чернівці на посаді начальника продовольчо-речової служби окремого батальйону зв'язку в званні лейтенанта. За успіхи у бойовій підготовці та закінчення військового ВНЗ з відзнакою,  у 1999 році достроково отримав звання старшого лейтенанта та був призначений заступником командира батальйону з тилу.

Звільнився з лав Збройних сил України в 2002 році.

В 2003 році  отримав вищу економічну освіту в Чернівецькому національному університеті. В 2003-2005 роках працював директором найбільшого в місті салону мобільного зв'язку «Київстар»,  2009-2011 роках - керівником розважального боулінг центру "Турбіна".

З 2003 року зареєстрований  приватним підприємцем, займався бізнесом. Був засновником ТОВ «СВ–Компані» (смт. Миколаївка, Сімферопольського району АР Крим, Україна), мав мережу магазинів «Дитячий світ» у Чернівцях. З 2014 року  бізнесом у Криму не займаюся.     

Член партії  «Блок Петра Порошенка «Солідарність». До цього в інших партіях не перебував.  На виборах до Чернівецької міської ради у жовтні 2015 року здобув перемогу у 23-му виборчому округу. Ось так виглядають віхи моєї біографії.

-          Ви вважаєте, що той управлінський досвід, який Ви встигли здобути, достатній для того, аби позитивно  проявити себе на посаді секретаря Чернівецької міської ради.

-         Знаєте, вік живи – вік вчися. Але я дуже чітко бачу завдання, які стоять перед  секретарем ради. Найперше,  налагодженні якісної й  ефективної роботи депутатського корпусу. Знаю, що це буде непросто, працювати доведеться наполегливо. Але я націлений на те, аби  усім разом випрацьовувати компромісні рішення, знаходити шляхи порозуміння й діяти на благо міста. Не менш важливим є консолідація громади. На жаль, політика зараз стала невід’ємною частиною  багатьох сфер суспільного життя. Ми заполітизовані   і це впливає не лише на стосунки у громаді, але й на людські взаємовідносини.

-          Володимире Євгенійовичу, Ваше прізвище не єдине, яке звучало у контексті претендентів від «БПП «Солідарність» на посаду секретаря Чернівецької міської ради.

-          Так, у складі нашої фракції є чимало  депутатів, котрі змогли, як мені здається, плідно працювати на цій посаді.  Ми докладно  обговорювали кожного претендента . Сталося так, що міський голова Олексій Каспрук  запропонував  на цю посаду мою кандидатуру.  На засіданні фракції  депутатів «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» , яке відбулося у понеділок, моя кандидатура  була  одностайно підтримана й  колегами по фракції.

-         Підтримку висловили всі дев’ятеро членів фракції «БПП «Солідарність»?

-           Так. Усі дев’ятеро членів нашої фракції  одноголосно висловили мені   свою підтримку.  Добре усвідомлюю, що такий високий кворум довіри моїх колег –депутатів  -  це аванс , який  зобов’язаний виправдати.

-         Як Ви думаєте, чи буде такою ж одностайною  підтримка , як Ваших колег по фракції, всього депутатського корпусу?

-         Мені додають впевненості  заяви депутатів фракції «Батьківщина», які неодноразово висловлювалися на  підтримку кандидата на посаду секретаря ради  від «Солідарності».

Спілкуючись з нашими колеги з фракції  «Народний контроль»,   розумію, у нас з ними немає серйозних розбіжностей, є  однакове бачення проблем та шляхів їх розв’язку.

Маємо багато спільного також з колегами із фракції «Самопоміч».

 Водночас  дуже сподіваюся, що можу розраховувати на підтримку й демократичної  фракції «Свобода».    

Не  впевнений у позиції фракції «Рідне місто» , представники  якої неодноразово заявляли, що претендують на посаду секретаря  міської ради, а отже й мають свого кандидата.  

Загалом переконаний, що оновлений  склад  Чернівецької міської ради  налаштований  працювати  конструктивно, дотримуватися демократичних принципів у своїй роботі, прислуховуватися до вимог громади, оперативно реагувати на її запити та виклики часу.  Зараз спілкуюся з усіма депутатами, розмова відбувається достатньо відверто, щиро.  Розумію, що мені  не вистачає депутатського досвіду.  Тому розраховую на підтримку  колег-депутатів, завжди відкритий до корисних порад і зауважень.

Не маю сумніву, що  голосування  12 січня за  кандидатуру секретаря міської ради буде демократичним. Пора відступати  від закулісних домовленостей, працювати відкрито і  прозоро, спільними зусиллями задля Чернівців.     

Леся Чорнописька

1


КОМЕНТАРІ (23)

Це він про заяви Руснака на свою адресу? І інших проданівських ботів? Борис Артемович знову у штаті РМ?)) "... як  будь-яка  людина, не можу отак швидко звикнути до бруду, який інколи доводиться чути  стосовно себе, спробам очорнити у будь який спосіб, але до чесного, відкритого діалогу, в якому одне одного чують і намагаються зрозуміти,  готовий однозначно".

avatar

Продани стараються)))

10 січня 2016 14:27

"Свобода" буде голосувати, як Продан скаже. Принаймні Андрушка Ілюк:))) Недаремно Вася  його катав на новорічно-різдвяні свята. Цікаво, що викатали??? І щодо Самопомочі є великі сумніви. Але це принаймні буде для них перевірка на вошивість. Голосувати паралельно з колишніми ригами і тушканами проти кандидата від президентської партії. Ой не зря Михайлішин боявся під час виборів відкрито критикувати чи підтримувати Порошенка. Бо ж в Києві Оксанці доведеться пояснювати, чого вони тут проти Солідарності бузять. Це тобі не Януканові  до самого кінця клястися у вірності. Тим більше, якщо Якимчук реально підтримала Сєхова. Що вона потім буде пояснювати, коли демократичні партії будуть кожна по-різному голосувати.   

avatar

А "Свободі" заплатили?

10 січня 2016 14:36

владимр Евгеньевич , удачи Вам . Помните , что Вы идёте во благо всех черновчан и мы на Вам смотрим . Не подведите .

avatar

Ша

10 січня 2016 15:38

Володимир Євгенович, не звертайте уваги на ригів. Собаки брешуть - караван іде. Удачі.

avatar

12

10 січня 2016 17:00

"Не  впевнений у позиції фракції «Рідне місто» , представники  якої неодноразово заявляли, що претендують на посаду секретаря  міської ради, а отже й мають свого кандидата"  -  Видно сильно таки поплутали плани місцевому Васі-картьожнику, що видає себе за шахіста. Не чекали від Каспрука такої багатоходовочки. Кандидат - в точку. Молодий, толковий, без  шлейфу політичної проституції, як його опоненти з РМ))) Того й бісяться))) 

avatar

Сильний хід

10 січня 2016 17:01

Цікава завтра буде сесія. Побачимо, хто є хто.

avatar

Alina Kruglecka

10 січня 2016 20:37

Наебать - второе имя Охотского

avatar

77

10 січня 2016 20:43

А кто-то в городе еще неделю назад что-то знал про такого великого деятеля общественного и политического да и еще опытного управленца как этот Сехов? Один "секретарь" Веталька имел опыт торговли конфетами, а этот игры в покер... Не везет Черновцам на умных и порядочных людей. Веталь был от "шахматиста", а этот от "курочки рябы".

avatar

Моня Перцман

10 січня 2016 21:00

77 мне кажется ты должен определиться , ты77, моня  перцмен, может ты просто Шкира, или просто 66??? Гав, пук,хрюк! Проплоченный гавномет , все тебе херовые , может сам пойдёшь , или тупенекий? Только на комментарии способен, обижен жизнью ? Рм лидер выборов , охотский монолит с Каспруком , Сехов , молодой , перспективный , ты можешь лизнуть жопу и продану и охоцкому и сехову .

avatar

Меня

10 січня 2016 22:53

КРАЩЕ РОЗКАЖИ ЯК ТИ ПЄЦЮ ПАРАШЕНКА В КРОВІ ПО ЛІКТІ ВИСТАВЛЯВ В СЕБЕ НА СТОРІНЦІ ПІСЛЯ ЧОГО ВПИНИВСЯ В БПП

 

ШО ТО ЗА ЧАРИ ШО ЗА НАГРОЖДЕНІЄ))))))))))) ГАНЬБА!

avatar

ПОКЕРИСТУ ДОЛЖІКУ

11 січня 2016 07:48

Ключове слово "одностайна" - одна стайня.

avatar

опа вас

11 січня 2016 08:39

Ключове слово "одностайна" - одна стайня.

avatar

опа вас

11 січня 2016 08:39

Це людина Охотського, навіщо нам секретарь за якого домовлятися ходить місцевий олігарх. Охтський спочатку в карти грає а тепер хоче містом керувати з допомогою своїх кишенькових  секретарів? 

avatar

Юра

11 січня 2016 09:33

І дуже цікавить скільки Охотський сплатив податків ?http://pokerrank.ru/player/69

avatar

Юра

11 січня 2016 09:51

Юра

11 січня 2016 09:51///// ВІН ПОДАТКИ НЕПЛАТЕ НІКОЛИ!

А Я ВОТ ХОЧУ ПОДИВИТИСЯ НА ФАМІЛІЇ ТИХ ПАРУ ПОЦІВ ДЕПУТАТІВ ЯКІ ПРОГОЛОСУЮТ ЗА ЦЕ КОРУПЦІЙНЕ ЗЛОДІЙСКЕ І КРИМІНАЛЬНЕ ЛАЙНО

 

avatar

Влад

11 січня 2016 12:38

Чудес не бывает.Сехов никакой и Охотский это знает.Охотский далеко не глуп и понимает-ставить на клан Яценюка-Бурбаков это мертвая ставка.Для него это чисто пыль в глаза кулявлобам: типа ребята,я с вами.

avatar

чудес не бывает

11 січня 2016 13:56

из таких хитросделаных союзов: Бурбак и Охотский не выйдет нихера.Это закагчивается сразу кто первый кого поимеет.

avatar

11 січня 2016 14:00

Никакого Сехова завтра не выберут.Только идиоты и дураки типа наркоконтроля поддержат))).еще Собко-этот лег под Народный фронт с потрохами иуда

avatar

11 січня 2016 14:04

Батьківщниа відмовилася висувати свого, бо хоче від Солідарності. Що тепер скаже Пуршага? Доведеться голосувати. 

avatar

Батьківщниа відмовилася на користь Солідарності

11 січня 2016 14:32

А Свободу чого мочать??? Да тому що чітко тримають свою позицію та не слухають казочки Каспрука Бурбака. Та під Народний Фронт не лягли... О крім Одного! Молодці хлопці так тримати... І не звиртайте увагу на цих балаболів писарів. Які вас поливають.Це продажні паскуди!

avatar

Чернівецький

11 січня 2016 17:41

Вася, сприся. Ні ти. ні Віталік, ні Синій Папуга секретарем міської ради не будуть. Гра завершена. Йди на перезавантаження.  

avatar

Чернівці -Продану

11 січня 2016 19:59

хоть я не Вася,но скажу тебе еще раз: УГОМОНИСЬ. Ваш антиНФ яценюка -конченая ху*ня. Скоро Сене кают,Бурбачине тоже. И Москаль не поможет(Балога уже объяснил популярно,кто он и куда ему идти ))))))и ваш Ген Геныч обосрался и попросился в Луганскую область )))))

А Черновцы уже не Яценюка,все умные это поняли. Кроме балаболов и наивных,которых Бурбачина грузит по полной ))))

avatar

к последнему

12 січня 2016 15:29

и не подписывайся "Чернівці" .Можешь клоуном,можешь пи*...болом... твое дело. И да,Михайлишин не будет выставляться на секретаря, успакойся )))))) Ты знаешь КТО СТАНЕТ секретарем и поэтому Каспрук срет кирпичами с перепугу. )))))))

Но проблема Каспрука в Бурбаке и Федоруке,это они его грузят и запугивают. Леша бы все решил сам,но он пешка в их руках.

avatar

и p.s..

12 січня 2016 15:34