Влада на Буковині - це Фищук, а не Мунтян. А з Пуршагою і Бартошем Власенко розбереться (+ВІДЕО)

Влада на Буковині - це Фищук, а не Мунтян. А з Пуршагою і Бартошем Власенко розбереться (+ВІДЕО)

30.05.2017, 17:14

Про це під час прес-конференції у Чернівцях заявив народний депутат України, голова комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко. 

Про це повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua

Журналісти запитали народного депутата від ВО "Батьківщина":  на Буковині його партія влада чи опозиція. 

- Державною владою у вас в області є голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук, - пояснив Власенко. - Ось він влада! А голова Чернівецької обласної ради - це представник органу місцевого самоврядування.  Якщо ми граємося у питання влада чи опозиція, то сьогодні владою у вас в регіоні є пан Фищук. 

На уточнення щодо керівника управління капітального будівнитцва Чернівецької ОДА, голови Сторожинецької РДА Власенко відповів:

- Якщо ми говоримо про політичну позицію ВО "Батьківщина", то останні два роки і станом на сьогодні політична партія ВО "Батьківщина" не підтримує політику діючого Президента, не підтримує "Батьківщина" ні політику уряду Яценюка, ані таку саму політику уряду Гройсмана. На місцевому рівні, я вам вдячний за приклади, я з цим розберуся і позадаю питання.  

1


КОМЕНТАРІ (4)

Дуже знайома позиція Батьківщини - ми в кущах, ні за що не відповідаємо і всіх критикуємо.

avatar

Вуйко

30 травня 2017 17:36

В сентябре  в Черновцах  будет  проходить встреча  Президентов Украины и Румынии. "Хозяин" области  уведомил буковинцев  и "умыл руки". Готовьтесь! Стройте  подходы-переходы... И он, и депутаты  ВСЕХ уровней, знают,  что  в тех, кто  будет  все это  готовить - "голая жопа",  абсолютно  отсутствует  финансирование.Миллиарды  на  дороги-мосты  получают  все, кроме  Буковины. Я  считаю, что  мы  держим у  власти УМСТВЕННЫХ ИНВАЛИДОВ. Яйценюк, Бурбак, Папиев, Петренко, Федорук,...Громкие  призывы и НОЛЬ ОТДАЧИ! Буковинцы! Выборы на  носу, СМОТРИТЕ

avatar

Арсений

30 травня 2017 17:57

Так на сьогодні за стан справ в області відповідає державна влада , а це ОДА, але Батьківщина готова в державі взяти на себе відповідальність за долю країни і показати результати.

avatar

вуйкови

30 травня 2017 22:01

Бурбаки-Федоруки вже однією ногою в Англії. Треба посприяти їм, щоб пошвидше.

avatar

Вуйна

31 травня 2017 09:21