Вітер у Чернівцях повалив дерева та електростовп, села без електрики, перед кордоном - затор, фури стоять уздовж доріг, а ремонтні бригади не можуть доїхати  (ФОТО)

Вітер у Чернівцях повалив дерева та електростовп, села без електрики, перед кордоном - затор, фури стоять уздовж доріг, а ремонтні бригади не можуть доїхати (ФОТО)

13.11.2016, 14:06

Сьогодні на Буковині — сильні снігопади та хуртовини, утворюються снігові замети, сніговий покрив сягає 15-45 см, налипає мокрий сніг, на дорогах — ожеледиця. 

За даними Укргідрометцентру, снігопади триватимуть і далі - і 13 листопада, і 14-го.

Держсліжба з надзвичайних ситуацій попереджає про сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, утворення снігового покриву висотою 15-25 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Чернівці повністю замело - товстим шаром снігу вкрито землю і будинки. На всіх дорогах сніг, але транспорт їздить, хоч і дуже повільно. По вулиці Головній ходять автобуси. Незважаючи на неділю і негоду, на дорогах досить багато транспорту.

Місцями можна побачити двірників, які відгортають сніг.

Снігопад і хуртовина тривають.

- Візьми і зроби! Випав сніг, бери лопату/трактор і йди працювати. Не жалійся, якщо не зробиш ти, за тебе не зробить ніхто. - написав на своїй сторінці у ФБ депутат Чернівецької міської ради Віталій Гавриш. - Передаю естафету колегам з чернівецького осередку Самопомочі та Чернівецькій міській раді.

Чернівці занесло снігом, але транспорт їздить (ФОТО)

Чернівці занесло снігом, але транспорт їздить (ФОТО)
Чернівці занесло снігом, але транспорт їздить (ФОТО)
Чернівці занесло снігом, але транспорт їздить (ФОТО)

Як повідомили очевидці, через сильний вітер у Чернівцях впали декілька дерев та електростовп. 

Зокрема, на вулиці О. Боярка сьогодні, 13-го листопада, вранці дерево впало на автомобіль.

Окрім того, на цій же вулиці повалився електричний стовп.  

Також відомо, що на вулиці Винниченка повалене дерево перегородило дорогу. 

Із власних джерел журналістам ІА "АСС" стало відомо, що на трасі Чернівці-Порубне, на ділянці від кільця на об'їзну (с. Коровія) до КПП "Порубне" утворився значний затор. Рух транспорту призупинений через нерозчищені дорогиПосипати дорогу розпочали в районі 11:30. 

 

Сильний снігопад охопив усю Буковину, але деякі райони постраждали більше.

- Усі міжміські автобуси у Чернівці прибули, - повідомили molbuk.ua на міському автовокзалі. - Також виконуються рейси на Кельменці, Хотин, Сокиряни. А ось зі Сторожинця і Вижниці ще нічого не було, кажуть, там випало до півметра снігу, проїзду немає. 

На Кіцманщині ускладнено рух транспорту, снігоочисна техніка не встигає розчищати траси. У Кіцмані легковий автотранспорт та маршрутки їдуть з невеликою швидкістю і увімкненими аварійними вогнями. Великогабаритні фури стоять вздовж траси, повідомляє "Вільне життя".

Ще більше снігу випало в гірський районах Буковини: в Путилі вже випало близько півметра снігу і хуртовина продовжується.

У Сторожинецькому районі сталося кілька ДТП - зокрема, через погодні умови.
У районах Буковини випало до півметра снігу, фури стоять уздовж доріг (ФОТО)

У районах Буковини випало до півметра снігу, фури стоять уздовж доріг (ФОТО)
У районах Буковини випало до півметра снігу, фури стоять уздовж доріг (ФОТО)

На Буковині села без електрики, а ремонтні бригади не можуть доїхати

Вчора та сьогодні на території Сторожинецького району значно погіршилися погодні умови та випали значні опади у вигляді снігу.

В Сторожинецькому РЕМ повідомили, що на даний момент від електропостачання відключені Давидівка, Череш, Банилів-Підгірний, Панка, Кам’яна та Бобівці.

Ремонтні бригади виїхали та застрягли в сніжних заторах – немає доїздів, дороги до цих населених пунктів ще не прочистили.

Загалом задіяно 5 бригад. Електрику не планують спеціально вимикати, але через погані погодні умови спрацьовує автоматичний захист ліній і головною проблемою стає їх увімкнення.

Джерело: cайт http://acc.cv.ua/, "Стородинець-інфо", molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

"Але Бурбак прийде порядок наведе" (Ю.Чорней)

avatar

СтороЖинець-інфо

13 листопада 2016 12:19

а як же штаб начоли з богатерцем??? аяяяй усрався. 

avatar

Кппп

13 листопада 2016 13:27

Москалі кляті, і тут вони свою руку приклали.

avatar

Черновчанин

13 листопада 2016 17:23

Це усьо Путін))))))))))

avatar

1

13 листопада 2016 18:14