Віталій Ткачук готовий до публічних дебатів з опонентами та закликає їх не вдаватись до кольорового політичного бруду – «чорнухи» і «жовтухи»

Віталій Ткачук готовий до публічних дебатів з опонентами та закликає їх не вдаватись до кольорового політичного бруду – «чорнухи» і «жовтухи»

01.05.2014, 00:00

Чергові вибори у Чернівцях і чергові політичні ігрища розігруються на політичному плацдармі міста. Навряд ця передвиборча кампанія вирізнятиметься з-поміж інших своєю демократичністю, толерантністю, європейськістю та виваженістю політиків, каже кандидат на посаду міського голови Віталій Ткачук. Він закликає опонентів не вдаватись до гидких політичних ігор - «чорнухи» і «жовтухи», поливання брудом і компрометування.

- Ці вибори міського голови особливі у контексті останніх подій в країні. Гадаю, що кожен з кандидатів повинен проявити свій розум, гідність, виваженість та політичну культуру, - говорить Віталій Ткачук. – Спокій, мир, моральність, духовність, добробут та процвітання – це ключові речі у моїй передвиборчій кампанії на наступні тижні. Я прагну до кращого майбутнього Чернівців та чернівчан, а тому вдаватись до ницих речей не буду і закликаю утриматись від цього усіх опонентів. Змагатись потрібно не у кількості компроматів чи контр-агітаційних матеріалів вилитих один на одного, а у програмних засадах та готовності реально робити все задля розквіту міста. А чернівчани самі зроблять свій свідомий вибір та оберуть того, кому вони довіряють.

Віталій Ткачук наголошує, що жодним чином не реагуватиме на «чоний піар» чи «жовтуху» з боку опонентів, а от критику чи зауваження завжди готовий вислухати. Тому кандидат на посаду міського голови декларує абсолютну відкритість до громади. «Кожен чернівчанин реально може долучитись до створення програми розвитку Чернівців. Ми відкриті до діалогу та пропозицій, адже розбудувати місто нашої мрії ми зможемо лише разом. Зі своїми пропозиціями, баченнями та прагненнями може звернутись будь-хто до штабу на вулиці Героїв Майдану, 82 (колишня Червоноармійська). Повірте, ми дослухаємось до ваших ідей та спільно втілюватимемо їх у життя», - говорить Віталій Ткачук.

Окрім цього, кандидат на мерське крісло чи не першим серед місцевих політиків прагне запровадити у Чернівцях європейську політичну практику – проведення дебатів. Віталій Ткачук наголошує: «я абсолютно готовий зустрітись з будь-ким з кандидатів на посаду міського голови на будь-якому медіа-майданчику Чернівців. Я готовий обговорювати програми, дискутувати та спілкуватись. Мені нічого боятись і нічого приховувати. Чернівчанам потрібно дати можливість пізнати кандидатів не лише через рекламні публікації, але й за допомогою відкритих дебатів. Як на мене, це буде чесно по відношенню до виборців. Тож давайте будемо чесними політиками нового покоління, нового міста. НАМ ТУТ ЖИТИ!»

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ну і які креативні плани в пана Ткачука

avatar

експерт

03 травня 2014 09:34