Віктор Довганич очолить 'Буковинську книгу'

Віктор Довганич очолить "Буковинську книгу"

20.09.2013, 18:53

Сьогодні профільна комісія Чернівецької обласної рада погодила призначення Віктора Довганича керівником комунального підприємства "Буковинська книга". Засідання відбулося в перерві роботи сесії облради. За дане рішення проголосували сім членів комісії. Це було їхнє друге голосування з цього питання. Першого разу для його ухвалення не вистачило голосів.

Як повідомив BukNews Віктор Довганич, вже найближчого понеділка, щойно будуть завершені всі юридичні формальності з його призначенням, він подасть документи на реєстрацію "Буковинської книги". А також віддасть Лібановій "Букініст".

Нині, нагадаємо, пан Довганич є в.о. директора книгарні "Букініст". А після рішення комісії може стати Т.В.О. гендиректора комунального підприємства "Буковинська книга". 

Народний депутат України Максим Бурбак раніше також скористався пропозицією голови облради Гайничеру запропонувати свого кандидата на посаду керівника "Буковинської книги" і запропонував Марину Лібанову. Його пропозицію передали на вивчення в управління з питань внутрішньої політики. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ну, це вже "квітка" для цієї влади. Писець...

avatar

Юрій

20 вересня 2013 14:23