Від рішення Яценюка залежить, хто стане наступним Президентом України

Від рішення Яценюка залежить, хто стане наступним Президентом України

31.01.2019, 17:08

Голова парламентської фракції "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак прокоментував "нездоровий ажіотаж і море вигадок щодо з‘їзду «Народного фронту», який відбудеться 2 лютого".

- Внесу ясність, - написав парламентра на своїй сторінці у ФБ. 

Перше. Партійний актив однозначно висловився за висування Арсенія Яценюка в Президенти України. Це стало зрозуміло, коли Арсеній Яценюк зустрічався в грудні з партактивом в регіонах. Партія висловила безумовну довіру лідеру партії. Саме з таким настроєм делегати їдуть і на з‘їзд 2 лютого.

Друге. Усі лідери «Народного фронту» разом з Арсенієм Яценюком відчувають важливість моменту і свого рішення. Ми відповідальна політична сила. Зараз ми усвідомлюємо, що від рішення НФ залежить не лише перебіг, а й результат виборів. Можливо від нашого рішення залежить хто стане Президентом України. САМЕ ТОМУ ТАКИЙ ІНТЕРЕС ДО З‘ЇЗДУ НАРОДНОГО ФРОНТУ.

Третє. Яке б рішення не ухвалив з‘їзд, вже зараз можемо сказати точно одне: ми зробимо все, щоб вибори були чесними і демократичними. І щоб за підсумками виборів Україна стала ще сильнішою.

Фото: uapress.info

1


КОМЕНТАРІ (1)

Скажіть краще по-правді п.Бурбак, що ви, висуваючи свого Яценюка на вибори, хочете свою недолугу партєйку "продати" по-дорожче". За відомим принципом: " Ми ж в коаліції. Хто дасть за нас більше?".

avatar

Юрій

31 січня 2019 19:41