Весільний подарунок від Папієва

Весільний подарунок від Папієва

07.10.2013, 23:12

Голова облдержадміністрації Михайло Папієв призначив нового заступника губернатора замість Василя Бурлаки. Заступником голови — керівником апарату призначений Петро Рева, повідомили в прес-службі ОДА. Досі він займав посаду заступника керівника апарату. Петро Рева – молодий чоловік з команди, яку Папієв привіз із собою до Чернівців. 

Петро Рева народився 1984 року в Києві. Закічив Чернігівський державний інститут права, соціальних технологій та праці (2005р.).

У 2009 році, уже працюючи помічником Папієва, закінчив Київський національний університет внутрішніх справ, магістр правознавства, юрист. З 2011 року – слухач Національної академії державного управління при Президентові України.

Загальний стаж роботи — 8 років і 25 днів.

Працював у столиці - у Дніпровському районному управлінні юстиції Києва, Міністерстві праці та соціальної політики України,  яке тоді очолював Михайло Папієв, був помічником-консультантом народного депутата Папієва.

Разом з Папієвим приїхав на Буковину і з 2010 року працює в ОДА. У Чернівецькій адміністрації кар’єра Реви розпочалася з посади начальника організаційного відділу апарату Чернівецької обласної державної адміністрації (2010), згодом став начальником відділу із забезпечення діяльності керівництва апарату Чернівецької обласної державної адміністрації (2010) та заступником керівника апарату Чернівецької обласної державної адміністрації (2010-2013).

Варто відзначити, що у 2012 році Рева також керував робочим графіком кандидата у народні депутати від Партії регіонів по округу №204, пасинка Папієва, бізнесмена Артема Семенюка.

Нагадаємо, раніше цю посаду займав Василь Бурлака, який написав заяву на звільнення за власним бажанням. Як відомо, 27 серпня перший заступник крайового намісника – Георгій Галиць повідомив про звільнення заступника Папієва – Василя Бурлаки. При цьому, у ОДА давно ходять чутки про те, що Галиць теж не проти піти від Папієва.

Джерело: molbuk.ua та micto.cz

У вересні, нагадаємо, на Буковині з'явилася ще одна щаслива сім'я. Одружилися - Маріанна Дерда, наша колега, журналістка, яка зараз працює у Службі зв’язків з громадськістю обласної міліції та Петро Рева, заступник керівника апарату обласної державної адміністрації. Як видно з оприлюднених фото, почесну роль на весіллі відіграв також начальник управління капітального будівництва ОДА Валерій Карвацький з дружиною Оксаною (Василовою).  

1


КОМЕНТАРІ (2)

  Ничего  плохого в  адрес  Ревы, но... Папиеву  надо  присмотреться  к  подшефному  детскому  саду.  Брать  КАДРЫ прямо оттуда.   ГАЛИЦ, теперь Рева,... Люди  и дня  не  работавшие  на  производстве,  не  общавшиеся  и не  руководившие  работающими - НИКОГДА!!! не   были  и  не  могли  быть  хорошими  руководителями.  Куда  смотрит  Администрация Президента? 

avatar

9-ф

07 жовтня 2013 17:27

Мудро женился

avatar

вигідний

07 жовтня 2013 18:03