Ванзуряк збирає буковинців на Марш за майбутнє

Ванзуряк збирає буковинців на Марш за майбутнє

13.02.2018, 16:14

Про це Координатор Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі в Чернівецькій області Роман Ванзуряк написав на своїй сторінці у ФБ. 

- Ми не можемо залишатися байдужими після останніх подій у Києві. Влада дійшла до грубих і ницих методів боротьби з інакодумцями та політичними опонентами – викрадення людини. Тому закликаю усіх прийти у неділю на Марш за майбутнє та продемонструвати чинній владі, що українці не дозволять перетворити демократію у тоталітаризм! - заявив Роман Ванзуряк. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Суспільство мусить відреагувати на такі кричущі випадки порушення прав людини": Роман Ванзуряк прокоментував викрадення Саакашвілі

ДОВІДКОВО:

Екс-президент Міхеіл Саакашвілі заявив, що буде відновлювати своє українське громадянство.

Про це він сказав під час прес-конференції у Варшаві.

"Я був і залишаюся українським політиком… Я буду відновлювати своє українське громадянство", - сказав він.

Також Саакашвілі заявив, що зі своїм оточенням організує масовий протестний рух в Україні.

"Цей рух буде розширюватися і я знайду фактичну можливість приєднатися до нього", - сказав він.

Саакашвілі також заявив, що його команда буде докладати усіх зусиль, щоб зробити Порошенка "нерукопожатним" за кордоном.

Він розповів також про свої найближчі плани: "У найближчі дні я вже вирішив, що буду робити. Для початку я зустрінуся з сім'єю в Нідерландах, далі я буду рухатися по всій Європі і буду займатися політичною діяльністю".

Він також поінформував, що не має наміру звертатися до польської влади за політичним притулком.

Як відомо,  близько 15:00 12 лютого Саакашвілі затримали у столичному ресторані.

Пізніше у Державній прикордонній службі повідомили, що видворили лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі до Польщі.

При цьому Саакашвілі мали допитати 13 лютого в Святошинському райсуді Києва у справі розстрілу на Інститутській в лютому 2014 року.

1


КОМЕНТАРІ (1)

М. Файнер, Київ

Повстань, повстань, народ безправний, і доведи, що Ти не раб,  що дух Свободи предків славних у душах наших не послаб!

      Я всегда и в большей части солидарен с М. Файнером. Но, к сожалению, это лишь глас к забитому, неграмотному народу и, как следствие, серьёзно зомбированному не столько Путиным и его прихлебателями, а нашей властью и нашими прихлебателями, удобно устроившимися за счёт того же недалёкого, рабского украинского люда («аби не гірше», «моя хата з краю, нічого не знаю», «а що я можу зробити…», «ми вже робили революції і стало ще гірше», «не треба чіпати можновладців, бо вони розсердяться і зроблять нам ще гірше» і таке інше).

       Яркий пример, выше изложенному, количество просмотров и комментариев на данном сайте и сайте «БУКИНФО» под такими статьями (смотрите ещё ТРИ статьи за 13.02. 22:28 «У неділю на Буковині "Рух нових сил" проведе на Центральній площі свій мітинг проти свавілля влади - АКЦІЯ ПРОТЕСТУ /, 17:18 Саакашвілі шукатиме законний спосіб повернутися в Україну - ГАНЬБА НА ВЕСЬ СВІТ /и 10:17«Саакашвілі розповів, що по-любому відновить українське громадянство і зробить Порошенка "нерукопожатним" за кордоном. ЄС слідкує за справою Саакашвілі - МІЖНАРОДНА ГАНЬБА /»).

       И ещё больший пример – УЧАСТИЕ БУКОВИНЦЕВ В ДАННЫХ АКЦИЯХ!!! На такие мероприятия приходят только сами организаторы и останавливаются случайные зеваки.

ВОПРОС: «КАК ВЫДАВИТЬ ИЗ МОЗГОВ НАШИХ УКРАИНСКИХ ГРАЖДАН РАБСКОЕ ОТНОШЕНИЕ К САМИМ СЕБЕ???!!!»

 

 

Геннадий Геков - правозащитник, журналист

avatar

Геннадий Геков

14 лютого 2018 10:41