Валенин Маніліч написав заяву на звільнення, але якщо депутати її не підтримають, продовжить працювати

Валенин Маніліч написав заяву на звільнення, але якщо депутати її не підтримають, продовжить працювати

27.01.2015, 14:34

Про це заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч заявив сьогодні під час прес-конференції. 

"Незважаючи ні на що я буду працювати! - заявив Валентин Маніліч. - Я дуже вдячний усім депутатам, які підтримали мене у грудні, на минулій сесії, але я думаю, що буде зроблено все, щоб набрати 53 голоси за мою відставку". 

Зокрема, у його заяві йдеться: "Відповідно до абзацу першого та другого частини четвертої статті 56 Закону України "Про місцеве самоврядування", прошу достроково припинити повноваження заступника голови Чернівецької обласної ради за власним бажанням у зв’язку з погіршенням стану здоров’я".

Маніліч таки написав заяву на звільнення, але піде в Європейський суд

Маніліч звинуватив депутатів, які представляють в облраді партію "Народний фронт", у політичному переслідуванні й заявив, що розповість про це у Європейському суді.

Водночас він вважає дії депутатів неправомірними, тому що рішення суду щодо нього передбачало лише штраф, а не звільнення з посади.

Нагадаємо, у середу депутати облради мають ухвалити рішення щодо звільнення Валентина Маніліча.

Заступник голови Чернівецької обласної ради розповів, що вже давав пояснення у прокуратурі, УМВС  щодо висловлених ним публічно звинувачень про діяльність злочинного угрупування на території Буковини. 

"Особистого конфлікту з Максимом Бурбаком у мене немає, - наполягає Валентин Маніліч. - Але є небезпека від приходу до влади Народного фронту. В тому числі до керівництва обласної ради". 

Відповіді на питання, чому буковинський політикум не наполягає на відставці з посади голови облради колишнього регіонала Гайничеру, Валентин Маніліч фактично уникнув.

"На сьогодні він позафракційний", - наголосив Маніліч.

Частково використано molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Народний фронт най (видалено адміном) на ФРОНТ! а не дітей туда гонить!!!

бу га га

avatar

чупакабра

27 січня 2015 12:49

Є славна вакансія, удар шукає керівника.

avatar

Юдар

27 січня 2015 13:46