В Новодністровську відбулись дебати між кандидатами в мери

В Новодністровську відбулись дебати між кандидатами в мери

17.10.2015, 17:43

16 жовтня в приміщенні Будинку культури міста Новодністровськ відбулися дебати між кандидатами на посаду міського голови, організовані міською виборчою комісією.

 Як повідомляє спостерігач ОПОРИ, який відвідав захід, послухати дебатерів зібралось близько сотні мешканців. Взяли участь у дебатах п’ятеро з дев’яти зареєстрованих кандидатів, а саме: Анатолій Білоткач, Володимир Мельник, Альона Присакар, Ярослав Скляр, Руслан Панчишин. В ході дебатів лунали звинувачення між кандидатами та партіями. Чимало питань не стосувалися тематики заходу.  

ОПОРА вже повідомляла про статки претендентів на посаду Новодністровського міського голови.

Сьогодні, 17 жовтня о 17:00, в Будинку культури в Сокирянах відбудуться дебати претендентів на крісло міського голови міста.  

Також, як повідомили спостерігачу ОПОРИ в Хотинській міській виборчій комісії 19 жовтня о 17:00 у Будинку дітей та учнівської молоді (вул. Незалежності, 42) відбудеться відкрита зустріч з громадою міста Хотина кандидатів на посаду Хотинського міського голови. Наразі ніхто з семи кандидатів не відмовився брати участь.  

Розпочала роботу гаряча лінія Чернівецького представництва Громадянської мережі «ОПОРА». Відповідно всі бажаючі можуть задзвонити за номером 099 010 6551 і отримати консультацію щодо виборчого процесу або ж повідомити про порушення.

Нагадаємо, що ОПОРА розробила додаток для смартфонів (АНДРОЇД), в якому міститься вся необхідна інформація про місцеві вибори 2015 року (додаток можна скачати за цим посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=org.oporaua.localelections )

Про факти, зафіксовані нашими спостерігачами можна дізнатись на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/

1