В країні немає підстав, щоб переходити до відключень світла - Ю. Тимошенко

В країні немає підстав, щоб переходити до відключень світла - Ю. Тимошенко

24.09.2014, 17:41

В країні немає підстав, щоб переходити до віялових відключень електроенергії.

Про це заявила колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко у Чернівцях відповідаючи на питання кореспондента BukNews під час зустрічі із представниками буковинських ЗМІ.

- У нас достатньо власного вугілля. У нас достатньо власного газу, щоб підсвітити вугілля і спалювати на наших станціях, - говорить Тимошенко. - Наша країна повністю забезпечена якісним паливом. У нас як годинник працює гідроелектроенергетика.

Тому, крім безгосподарності наших керівників, немає жодних підстав для віялових відключень електроенергії. Вони сьогодні для України недопустимі. Це не просто деморалізує населення. Такі відключення зруйнують залишки стабільного життя країни, - сказала Юлія Володимирівна.

Юлія Тимошенко на зустрічі із представниками буковинських ЗМІ висловила думку, що війна не може бути приводом для відкладення важливих реформ. Про це повідомляє molbuk.ua.

- В нашій країні потрібен елементарний порядок і сильна система управління, - говорить Тимошенко. - Мені здається, що сьогодні певним чином втрачена координація і система передачі управлінських сигналів. Війною все прикрити неможливо. Під час війни потрібно якраз посилювати цю систему координації управління. В цей час, коли ми воюємо і захищаємо власні кордони, не можна відкладати проведення рішучих реформ.

"Я зараз багато зустрічаюсь із потенційними інвесторами. Вони готові вже зараз приходити на наш ринок. Їх не зупиняє ведення в нашій країні бойових дій. Їх якраз зупиняє те, що в країні залишилась масштабна корупція, бюрократія і відстуність реформ, - додала український політик.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

йулья !!! дайош електрику по 450 баксів!!!!!!

avatar

зона

24 вересня 2014 19:12

ЗлодЮжка УЗБАГОЙСЯ !

avatar

!!!

25 вересня 2014 07:59

От Юля правду каже! Ці типу поліьткт, які обіцяють жити по новому, хоча гроші крали по старому з януковичем ,нічого доброго для України зробити не можуть. А Юля проти них єдина воює! От того і стільки на неї бруду.

avatar

Таня

25 вересня 2014 16:17