В Чернівцях використано нову технологію 'червоні ручки'

В Чернівцях використано нову технологію "червоні ручки"

29.10.2012, 01:37

КВУ в Чернівецькій області, ГО "Захист" та Буковинський центр виборчих технологій прозвітували про нововиявлені порушення. Аншлаг по 201-ому округу - так звана технологія "червоні ручки".

Ми вже писали про те, що разом з авансом за голосування за кандидата Михайлішина, студентам давали червону ручку, аби нею заповнювати бюлетень.

Як повідомив активіст ГО "Захист" Вадим Міський в дільницях в гуртожитках продовжується ситуація з використанням червоних ручок. Спостерігачі з мобільної групи вже встигли обміняти більше 20 ручок у студентів, які виходили з дільниці. Таким чином, за результатами підрахунку ручок і позначок на бюлетені червоною пастою можна зробити такий собі "екзит-пол".

Світлини з сторінок на Фейсбуці Вадима Пелеха та Олексія Каспрука

Також ГО "Захист" здійснило моніторинг відео з камер спостереження.

В доповнення про червоні ручки. Використана майже та сама технологія, що що і при "тавруванні" депутатів міської ради, коли вони знімали Федорука. Тепер "затушкували" та "затаврували" молодь. 

На фото: трофеї))) очевидці розповідають: людина підходила зі словами: "Вибачте, ви не могли би позичити ручку , бо я свою забув". І студенти давали. Було це в студмістечку там після 17.00 почалася масова навала таких "червоноручників".

Джерело: chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Oleg Gritsiuk

29 жовтня 2012 13:48

avatar

Oleg Gritsiuk

29 жовтня 2012 13:54