В Чернівцях встановлено новий рекорд до відкриття Євро 2012

В Чернівцях встановлено новий рекорд до відкриття Євро 2012

09.06.2012, 23:09

Вже відомий у чернівецьких спортивних колах 18-річний Сашко Козак встановив сьогодні свій перший рекорд, який хлопець присвятив відкриттю чемпіонату Євро 2012. Правда поки що його занесли лише в Книгу рекордів Буковини. Протягом 2012 секунд Сашко виконував складні вправи футбольного фрістайлу, - повідомили BukNEWS в Секторі інформації та зв'язків з громадськістю.

«В моєму виступі було змішано 3 стилі, суто футбольні вправи, фрістайл та брейк-данс, - розповів представникам ЗМІ рекордсмен, - найважче давалися вправи брейк-дансу з елементами фрістайлу, але я дуже хотів встановити цей рекорд і щоб глядачам було цікаво дивитись на мій виступ».

Найзаповітніша мрія Сашка - грати у збірній України. Поки що хлопець тренується і грає за команду «Буковина - 2» під керівництвом свого батька, а вільний час присвячує тренуванням з фрістайлу.

«Рекорд Олександра зафіксовано у категорії «Спорт. Незвичайні вправи», - розповів головний редактор «Книги рекордів Буковини» Георгій Мазурашу, - рекорд полягає в тому, що Сашко безперервно жонглював футбольним м'ячем, виконуючи при цьому різні трюки та елементи футбольного фрістайлу. Також ми подали документи на занесення цього рекорду до «Книги рекордів України».

1