Найбільш нетерплячі Забродський і Олексюк?

Найбільш нетерплячі Забродський і Олексюк?

24.04.2014, 15:27

З 23 квітня міська територіальна виборча комісія Чернівців розпочала процес реєстрації кандидатів на посаду Чернівецького міського голови, вибори якого відбудуться 25 травня 2014 року.

 Як повідомляє спостерігач Громадянської мережі ОПОРА, станом на 10:00 24 квітня 2014 року до міськвиборчкомісії документи на реєстрацію подали екс-директор телеканалу ТВА та екс-депутат Чернівецької міської ради Василь Забродський та Петро Олексюк.

 Також вчора, 23 квітня, відбулась конференція Чернівецької міської організації Політичної

партії УДАР. 46 членів партії із 50 запрошених проголосували за участь Чернівецької міської організації Політичної партії УДАР у позачергових виборах Чернівецького міського голови. В результаті одноголосного голосування кандидатом на посаду міського голови від УДАРУ був обраний лідер місцевого Автомайдану Олексій Коломієць.

 https://www.youtube.com/watch?v=Uid9zHY-xR0&feature=youtu.be

 Олексій Коломієць був єдиною кандидатурою, яка обговорювалась на конференції. Ім’я народного депутата України Оксани Продан, що до цього моменту вважалась одним з теоретичних кандидатів на посаду Чернівецького міського голови від УДАРу, протягом конференції не згадувалось.

 Адже нещодавно Чернівецький УДАР звинуватив народного депутата Оксану Продан у грубому втручанні у перебіг робочих процесів та намаганні впливати на формування внутріпартійної структури. http://oporacv.org/che-udar-zvynuvatyv-oksanu-prodan-v-partijnomu-rejderstvi/ Правда, згодом, вона всі звинувачення спростувала і запевнила в тому, що конфліктів в міському осередку УДАРу немає http://oporacv.org/v-chernivtsyah-vzhe-kilka-politykiv-zayavyly-pro-svoyu-hotovnist-balotuvatys-v-mery/  .

 Нагадуємо, важливу інформацію про вибори, порушення під час виборчої кампанії, хід та результати кампанії зі спостереження можна знайти на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРАhttp://oporacv.org/

1


КОМЕНТАРІ (5)

avatar

Василий Забродский

24 квітня 2014 12:33

а бабаня фяліпчук з так званим огризком від самооборони  на подтанцовці в якого кандідата? 

ви ж про свою любіміцу знаєте всйо,поділяться ...пліссссс

avatar

цікаво

24 квітня 2014 12:37

avatar

Юрій Чорней

24 квітня 2014 13:04

avatar

Василий Забродский

24 квітня 2014 14:07

Щоб швидше, то ні. Засідання МВК , з приводу реєстрації, проводиться не пізніш ніж на третій день з дати подання заяви. Тобто засідання відбудеться 26-го, коли і будуть зареїєтровані кандидати , навіть і ті. які подали заяву 26-го.

avatar

Василь

24 квітня 2014 22:04