У Чернівцях представили нового головного міліціонера краю (оновлено о 17.49+фото)

У Чернівцях представили нового головного міліціонера краю (оновлено о 17.49+фото)

03.04.2015, 17:23

Щойно відбулося представлення тимчасово виконуючого обов`язки начальника обласного управління МВС України в Чернівецькій області – ним став Сергій Пілігрим. Про це з-під будівлі обласної міліції  повідомляє кореспондент 0372.ua Галина Єреміца. Згодом інформацію підтвердила речниця буковинської міліції Мар'яна Рева.

Сьогодні під час наради правоохоронців представили т.в.о. начальника обласного управління МВС України в Чернівецькій області - ним став Сергій Пілігрим. 

На представленні були присутні прокурор Чернівецької області Микола Якимчук, голова обласної ради Михайло Гайничеру. На представленні т.в.о. керівника буковинської міліції також були присутні народний депутат України Максим Бурбак, начальник УСБУ краю Руслан Сторожук, Голова Громадської ради при УМВС України в Чернівецькій області Григорій Пишний, особовий склад міліції. Відомо, що під час призначення Пілігріма для особового складу УМВС в області був присутнім заступник Міністра внутрішніх справ України Олексій Руденко. Саме він представив Сергія Пілігріма особовому складу УМВС України в Чернівецькій області. Також подякував Зінченку Валерію Михайловичу за роботу на посаді начальника УМВС України в Чернівецькій області.

Начальника УБОЗу із Полтави призначили керівником міліції Буковини (ФОТО)


- Від імені Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова дякую Валерію Зінченку за роботу на посаді начальника УМВС України в Чернівецькій області. Бажаю йому успіхів у подальшій службі та нових професійних звершень, - зазначив Олексій Руденко. Хочу підкреслити, що Пілігрім Сергій Вікторович, маючи великий досвід роботи на різних керівних посадах, зарекомендував себе гарним управлінцем, наділеним лідерськими якостями та відповідальним виконавцем. Тож я переконаний, що Чернівецьку область передаємо у надійні руки. 

Начальника УБОЗу із Полтави призначили керівником міліції Буковини (ФОТО)


- Я вдячний за висловлену мені довіру та запевняю, зроблю все можливе, аби мешканці Чернівецької області й надалі почували себе у безпеці, - наголосив новопризначений т.в.о. начальник УМВС України в Чернівецькій області полковник міліції Пілігрім Сергій Вікторович. Попереду в нас ще багато роботи, впевнений, що разом із особовим складом ми виконаємо усі покладені на нас завдання. А їх буде немало: реформування, боротьба із корупцією та забезпечення особистої безпеки громадян. 

Начальника УБОЗу із Полтави призначили керівником міліції Буковини (ФОТО)


Зі словами вдячності та сподіваннями на продовження плідної співпраці виступили перший заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Володимир Куліш, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. 

Водночас, прес-служба повідомила, що попереднього керівника міліції Валерія Зінченка перевели на іншу посаду. Яку саме - не уточнили.

Як повідомляв сьогодні вранці chas.cv.ua, нового очільника буковинської міліції планували представити у понеділок. "Представляти нового начальника УМВС України у області Сергія Пілігріма будуть у понеділок (перенесли з 3-го квітня). Про це повідомив активіст Микола Петиченко. "З надійного джерела надійшла інформація, що призначення "маленького Януковича" в Чернівцях на посаду очільника буковинської міліції перенесли на понеділок! Все таки бояться народного гніву!", - повідомив Петиченко. Наразі громадські активісти негативно сприймають призначення майбутнього керівника буковинської міліції", - пише chas.cv.ua.

Нагадуємо, що Сергій Пілігрим до 2011 року працював у Донецькій області. Він займав різні посади в підрозділі УБОЗ. Потім він працював начальником УБОЗ Полтавської області.

Пілігрім Сергій Вікторович народився в 1962 році. У 1989 році закінчив Донецьку спеціальну середню школу міліції МВС СРСР, 1995 - Українську юридичну академію за спеціальністю "юрист".

З 1986 року почав службу в ВВС на посаді міліціонера.

Пізніше працював на різних посадах на Донеччині, а з жовтня 2007 призначений на посаду першого заступника начальника УБОП ГУМВС України в Донецькій області. 

Останній рік в біографії Пілігрима у відкритих джерелах описується по-різному.

ДОВІДКОВО: На офіційному сайті УМВС України в Чернівецькій області станом на 14.38 начальником управління все ще начиться ЗІНЧЕНКО ВАЛЕРІЙ МИХАЙЛОВИЧ. 4 березня 2014 року наказом Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова призначений на посаду начальника УМВС України в Чернівецькій області.

ЧАСТКОВО ВИКОРИСТАНО МАТЕРІАЛИ ТА ФОТО MOLBUK.UA

1


КОМЕНТАРІ (1)

Громадські активісти?  Проти!?  А хто іх вибірав, для того щоб вони за чернівчан вирішували?  Аферисти!!!    А пішли ці громадські активісти на курву маму!  кожного взяти під контроль, і на фронт негайно!

avatar

Геннадій Геннадійович

03 квітня 2015 16:56