В Чернівцях невдовзі можуть зрости ціни на проїзд в громадському транспорті

В Чернівцях невдовзі можуть зрости ціни на проїзд в громадському транспорті

04.02.2016, 14:45

Про це натякнув міський голова, під час підписання Меморандуму з перевізниками про пільговий проїзд учасників АТО

Сьогодні під час зустрічі з перевізниками міський голова заявив, що це - лише перший крок у довгому діалозі, який їх всіх очікує. У місті збираються нарешті якимось чином врегулювати умови проїзду пільгових категорій населення та компенсації за них, а також в планах - повністю реформувати усю систему транспортного перевезення. Поміж іншим міський голова натякнув на те, що невдовзі ціни на проїзд в громадському транспорті можуть зрости - і це стосуватиметься як і маршруток, так і тролейбусів, бо, мовляв, електроенергія теж подорожчала.

Джерело: http://www.chas.cv.ua/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійців АТО возитимуть у Чернівцях безкоштовно: у міськраді підписали меморандум

Перевізники у Чернівцях повинні возити пільговиків без змін, - Каспрук

1


КОМЕНТАРІ (2)

Без сумніву це треба компенсувата. Але тільки за тих АТОвців хто дійсно був у зоні бойових дій. Бо отримали учасника бойових дій тисячі, а на ділі воювало не так багато. Згодна платити більше за умов надання якісних послуг. Хоч ми і маленьке місто, а від цінової політики столиці не відстаємо.
avatar

гостя

04 лютого 2016 13:27

Дивна Ви. Самі визнаєте, що від цінової політики столиці маленькі Чернівці не відстають, а те, що й зарплати у нас мізерні порівняно з Києвом у контексті рівнозначної плати за проїзд Вас не обурює?! 

avatar

1

04 лютого 2016 13:42