Замість Олексія Каспрука чернівчани у серпні оберуть когось іншого

Замість Олексія Каспрука чернівчани у серпні оберуть когось іншого

06.06.2014, 15:32

Чернівецька міська територіальна виборча комісія (Чернівецька МТВК) на своєму засіданні 5 червня розглянула та задовольнила заяви про складання депутатських повноважень вже екс-депутатів Чернівецької міської ради Олексія Каспрука та Віталія Михайлішина. Складання депутатських повноважень Олексієм Каспруком пов’язане з обранням його Чернівецьким міським головою за результатами виборів 25 травня 2014 року.

 Що ж стосується Віталія Михайлішина, то попередньо його заява щодо припинення депутатських повноважень була підтримана більшістю голосів депутатів Чернівецької міської ради на черговій сесії 29 травня.  В заяві депутат просив позбавити його депутатського мандатуу зв’язку з тим, що він вийшов з Партії регіонів, за списком якої його було обрано до Чернівецької міської ради. Нагадаємо, що Віталій Михайлішин теж брав участь у мерських перегонах, посів друге місце, а заяву про намір скласти депутатські повноваження написав на старті виборчої кампанії.

 Так як Олексій Каспрук обирався до Чернівецької міської ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 17, то Чернівецька МТВК призначила у відповідному окрузі проміжні вибори, дата проведення яких припадає на 3 серпня 2014 року.

 Відео: http://youtu.be/VkLUkahXZSE

Детальніше:

Надія (Вірна) Бабинська, тел.: +380502104847, virna(at)opora.org.ua

Назар Тимощук,координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА у Чернівецькій області, тел.: +38063 628 67 71, n.tymoshchuk(at)opora.org.ua

1