В  буковинській рятувальній службі великий скандал: від Ванзуряків вимагають відсторонити керівництво на період розслідування

В буковинській рятувальній службі великий скандал: від Ванзуряків вимагають відсторонити керівництво на період розслідування

30.05.2014, 11:17

На редакційну адресу BukNews надійшло звернення до преси від групи ветеранів (пенсіонерів) МНС, МВС та ін. Оприлюднюємо документи з огляду на їхню суспільну значимість. Радо надамо можливість висловити свою позицію також протилежній стороні, на адресу якої звучать звинувачення. Чекаємо заперечення на електронну адресу редакції.                  

З В Е Р Н Е Н Н Я

Звертається до Вас Ініціативна група ветеранів (пенсіонерів) МНС, МВС, працівників  рятувальної служби  яка 21.03.2014 року ініціювала  проведення  загальних зборів колективу  Управління ДСНС України в Чернівецькій області з приводу  доцільності перебування на займаній посаді начальника УДСНС в Чернівецькій області Братко Е.П.

 Під час проведення зборів Ініціативною групою було оприлюднено письмове звернення з фактами чисельних зловживань та корупційних дій  з боку п. Братка Е.П.  та його наближеного оточення.

  На зборах особовий склад  під психологічним тиском  з боку керівництва  УДСНС  змушений був висловити довіру п. Братко Е.П.  

Поряд з цим,  через  чисельні письмові звернення    Ініціативної групи ветеранів, пенсіонерів МНС, МВС та офіцерського складу  рятувальної служби,  військовою прокуратурою в Чернівецькій області 27.03.2014 року було  відкрито кримінальне провадження відносно корупційних зловживань посадовими особами  Управління ДСНС в Чернівецькій області.

Під час проведення «Майданом» та новопризначеним  Урядом   повної  люстрації попередньої ганебної і хабарної влади,  п. Братко Е.П.  разом з своїм наближеним оточенням прикриваючись частковою мобілізацією рятувальної служби  і надалі  продовжував  зловживати владою.

До Вашого відома,  після вигнання з ганьбою колишнього губернатора Папієва М. п. Братко Е.П. надавав останньому  всіляку підтримку зокрема і кабінети по вул. Л.Українки, 3  в м. Чернівці для проведення з «Регіоналами» чергових нарад. Також його перший заступник п. Яловий М.М. являється членом партії «Регіонів»  від Герцаївського району.

На підтвердження наших вже достовірних фактів  слідчими прокуратури Чернівецької області спільно зі співробітниками УСБУ  27.05.2014 року затримано начальника сектора  пожежної безпеки Управління ДСНС в Чернівецькій області майора Михалка В.В. (наближеного до оточення п. Братка Е.П. та попереднього його керівника Грицака І.І.),  який одержав неправомірну вигоду від приватного підприємця за погодження дозвільної документації.

 Як повідомили   у прес-службі прокуратури Чернівецької області, відомості про вказане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

 Сподіваємось,  що  Ви належним чином розглянете  наше звернення з відповідним реагуванням заради авторитету пожежно-рятувальної служби Чернівецької  області.

 Додаток: матеріали листування з органами влади на 5 аркушах.

 Ел. адр.  [email protected]

1


КОМЕНТАРІ (4)

 А ПАРПАУЦА ХАБАРНИКА ЯКИЙ ПРАЦЮЕ У ЦІЙ СХЕМІ ЧОГО ЩЕ НЕЖЕНУТЬ В ШИЮ 

avatar

ВАСИЛЬ

30 травня 2014 08:56

23 підписанти. Це сила. Вал. Всі кристально чисті. Стахов і Добрянський - це люди, які не брали і не давали хабарі. Що, хтось може заперечити? Ви на них подивіться, у них уже німб над головою, що свідчить про прижиттєве їх всесвятство. Дивитись, правда, треба коли вони без головного убору, а на Діму - ззаду.

avatar

1

30 травня 2014 18:35

как только прочитал среди авторов инициативной группы пенсионеров фамилию Стахов-даже не читал текст. Уже кто бы обвинял кого только не он. Работаю с ним в аэропорту, где для него придумали должность- и прекрасно методы его работы и "заботы" о предприятии. Фирму "цифра" подогнал для выполнения работ. Я нашёл другую, дешевле-так прибежал ко мне ругаться, со словами "чего ты лезешь"

avatar

сергей

30 травня 2014 18:46

Пане Сергію, Ви не про того Стахова говорите. Той "святий" образився, що його "кинули", коли він хотів "мартинюковський пиріг розпилити". А шо, хай ділиться (Мартинюк), а той не хоче, а Юркеш до генерала, а едік післав. Із "святими" так не прийнято, їм тра поклонятися.

avatar

1

30 травня 2014 21:03