Урядова комісія розпочала перевірку Фищука

Урядова комісія розпочала перевірку Фищука

23.07.2018, 13:59

Сьогодні, 23 липня у Чернівецькій обласній державній адміністрації розпочалася перевірка представниками Кабінету міністрів України. Робочу групу очолює заступник Державного секретаря Кабінету Міністрів України Сергій Дехтяренко.

Як повідомили у прес-службі Чернівецької ОДА, триватиме перевірка два тижні — до 5 серпня.

"Чернівецьку ОДА перевірятиме 55 представників Кабміну. Це планова перевірка. Наказ про її проведення був підписаний прем’єр-міністром ще у березні", - повідомила начальник прес-служби Чернівецької ОДА Оксана Білек.

Перевірці підлягають всі структурні підрозділи ОДА та райдержадміністрації.

"Основне питання перевірки — стан виконавчої дисципліни в органах виконавчої влади. Перевірятимуть різні напрямки діяльності облдержадміністрації. Одні перевіряючі вже прибули, інші — приїдуть пізніше", - сказала Оксана Білек. 

Голова облдержадміністрації привітав на теренах Буковини представників урядової перевірки та зазначив, що це дасть змогу об’єктивно оцінити діяльності державних органів. «Сподіваємось отримати від вас методичні рекомендації, почерпнути щось нове, адже всі ми працюємо для людей», - зазначив Олександр Фищук.

Загалом перевірку впродовж року здійснюватимуть у десяти обласних адміністраціях України. Чернівецька область стала четвертою у перевірці Кабміну. До цього перевіряльники працювали у Житомирській, Вінницькій та Одеських областях.

Джерело: molbuk.ua 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вересні Гройсман дасть оцінку керівникам областей, які маючи ресурси, не спромоглися організувати роботу з ремонту доріг

1