Уряд затвердив зміни до Перспективного плану формування територій громад Чернівецької області без забаганок Козака (+коментар Бурбака і Курка)

Уряд затвердив зміни до Перспективного плану формування територій громад Чернівецької області без забаганок Козака (+коментар Бурбака і Курка)

30.10.2017, 11:20
25 жовтня 2017 року Урядом прийнято  розпорядження «Про внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Чернівецької області», яким уточнено склад Сторожинецької, Глибоцької, Тереблеченської, Кострижівської, Кіцманської, Ставчанської, Новоселицької, Клішковецької, Заставнівської та Герцаївської громад та доповнено Магальською, Острицькою, Юрковецькою, Вікнянською, Мамаївською, Селятинською, Колінковецькою та Конятинською громадами.
 
В результаті затверджених змін, внесених до перспективних планів, громади матимуть підстави для переходу на прямі міжбюджетні відносини з Державним бюджетом України відповідно до положень Бюджетного кодексу України.
 
 Джерело: https://www.auc.org.ua/
 
 
 
 
 
 
Коментар народного депутата України Максима Бурбака. 
 
- Неодноразово попереджав Голів Чернівецької ОДА та Облради Олександра Фищука та Івана Мунтяна, що зміни, які були внесені в проект рішення під час останньої позачергової сесії повністю не відповідають Методології утворення об'єднаних територіальних громад, яка затверджена Кабміном. Неодноразово наголошував, що окремі громади матимуть підстави для оскарження суперечливого рішення облради. Але бажання догоджати популістам, латифундистам та здобути дешеві політичні дивіденти - перемогло. Прикро!!! Не почули !!! Тепер мають позов до суду від Сокирянської громади та єдине правильне рішення Кабміну. Далі буде ...
 
Коментар екс-першого заступника голови Чернівецької обласної ради Ярослава Курка

- "А КОРОЛЬ - ТО ГОЛИЙ"! КОЛИ "ЗАБАГАНКИ-ХОТЕЛКИ" В. В. КОЗАКА ПРАГНУТЬ ВИДАТИ ЗА "ГОЛОС НАРОДУ" - НАВІТЬ КАБМІН УКРАЇНИ ВИСТУПАЄ ПРОТИ ТАКОГО ЗУХВАЛЬСТВА "ОЧІЛЬНИКА БЕССАРАБІЇ" та ЙОГО ЧЕРНІВЕЦЬКИХ ПОКРОВИТЕЛІВ. - І в той же час ми повністю погоджуємося з думкою, що "райочільник та його братія усіма можливими методами боролися за те, щоб і далі бути «у руля». Махінації, брехня та лобіювання власних економічних інтересів та прикормлених голів сільрад і депутатів окремих кіл Сокирянського району призвели до того, що величезна кількість сільських рад тепер залишилися з тим, з чого й починали - забаганками "вождя". А "плачі і турбота" гурту ВВ - то із заїждженого і старого репертуара... НЕ СЛУХАЮТЬ І НЕ КОРИСТУЄТЬСЯ УСПІХОМ! БОРІТЕСЯ-ПОБОРЕТЕ!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Пане курко, менше коментуйте, бо за 3 роки в облраді ви не могли навчитися менеджменту самоврядування. Ви в цих питання повний профан....

avatar

Юрій

30 жовтня 2017 14:18