УКРОП пропонує, щоб реорганізацію БДФЕУ обговорила сесія облради і перевірив Антимонопольний комітет

УКРОП пропонує, щоб реорганізацію БДФЕУ обговорила сесія облради і перевірив Антимонопольний комітет

31.01.2016, 22:30

Чернівецька обласна організації партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» підтримує позицію професорсько-викладацького складу, студентів і працівників БДФЕУ у питанні про приєднання вузу до ЧНУ ім. Ю.Федьковича. Партійні активісти УКРОПу, депутати обласної ради відгукнулися на заклик університету, розміщений на його офіційному сайті, приєднатися до мітингу протесту під стінами Чернівецької ОДА, який відбудеться у понеділок, 1 лютого, о 10.00.

- Як справжня демократична партія УКРОП послідовно захищає право всіх чернівчан, буковинців самим вирішувати важливі питання власної життєдіяльності, - заявив лідер буковинського УКРОПу, депутат Чернівецької обласної ради Віталій Ткачук. - Це саме стосується ситуації навколо можливого приєднання БДФЕУ до ЧНУ ім.Ю.Федьковича. Переконаний, що подібні питання мають вирішуватися гласно і відкрито за обов’язкової участі всіх зацікавлених сторін. Обов’язково також враховувати думку трудового колективу і студентів щодо перспектив подальшого розвитку і діяльності закладу. Тільки після цього можна ухвалювати будь-які рішення, а не видавати волюнтаристські накази, які зривають навчальний процес і збурюють громаду. Саме тому депутатська фракція УКРОПу ініціює розгляд даного питання на черговій сесії Чернівецької обласної ради. Вважаю, що свій висновок щодо наслідків можливого об’єднання двох вузів має надати Територіальне відділення Антимонопольного комітету України. Адже давно відомо, що конкуренція на ринку освітніх послуг сприяє підвищенню рівня викладання і якості освіти. А відсутність змагальності з часом призводить до застою і занепаду навіть найкращих освітніх закладів і установ.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

1


КОМЕНТАРІ (1)

Укроп может обращаться сразу же в Лигу сексуальных реформ. Толку будет больше.

Если тот же Ткачук до сих пор не знает, что такое разпоряжение Кабинета Министров и какое влияние способны на него оказать периферийные организации.

avatar

Bod

01 лютого 2016 11:33