Український Стівен Кінг сьогодні у  Чернівцях

Український Стівен Кінг сьогодні у Чернівцях

06.10.2016, 21:07

В межах туру на підтримку видання,  автор відвідав Чернівці.  Він поділився історією написання роману, який вийшов у жанрі містичного технотриллеру.

Про це передає журналіст 0372.ua. 

Період написання тривав майже три роки. За цей час письменник детально вивчав особливості нервової системи під час клінічної смерті та багато інших деталей, що описуються у книзі. Тому, за словами автора роман "Зазирни у мої сни" є найбільш реалістичним від усіх його попередніх. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Кідрук сьогодні у Чернівцях презентує бестселер "Зазирни у мої сни" (Вхід по квитках)

3NlSExNvy3w

"Коли я писав "Зазирни у мої сни" намагався викликати в аудиторії  не просто задоволення від прочитання. Я хочу щоб ця історія "не відпускала", щоб перегорнувши останню сторінку, читачеві ще декілька днів не хотілося брати нової книги до рук", - ділиться автор.

Разом з тим у книзі піднімаються важливі соціальні питання сьогодення, історії про Майдан не залишилися осторонь. "Я хочу щоб ви побачили інформацію "поміж рядків". На мою думку усі книги, які пишуться після 2015 року не можуть не торкатися тих подій, що були в 2014-2015 році", - запевняє письменник. - В романі, в центрі уваги - сім'я,  зі своїми соціальними проблемами, - наголошує Максим Кідрук. 

4i-ztZ32Vjg

За сюжетом п'ятилітній хлопчик з Рівного  переживає складну операцію, під час якої у нього на 36 секунд спиняється серце. Лікарям вдається його витягнути з того світу. Але дитина починає бачити незвичні тривожні сни. За кілька років він з родиною переїжджає до Америки, сни стають дедалі моторошними. Уві сні щось дуже «лихе» приходить до нього, якийсь злий розум витинається з його підсвідомого.

"Кожного року в нього виходять нові романи. Максим відрізняється від багатьох письменників тим, що його презентації дуже не стандартні. До свої книг  у нього є авторські трейлери, а самі зустрічі з автором проходять феєрично", - розповідає директор книгарні "Букініст" Марина Лібанова. -  З Максим дуже добре співпрацювати, адже він логічний, послідовний, зрозумілий. Його романи купують у нас не тільки молоде покоління, а й читачі середнього віку, - каже пані Марина. 

tYK49pSVjZY

Книгу Максима  Кідрука "Зазирини у мої сни" та інші видання автора можна придбати в книгарні "Букініст", що на вул. Головна, 31. Також сьогодні, на 19:00 в Центральному Палаці Культури відбудеться презентація роману. 

6Bxj9qLqjRYTawRo_Wub9g

     

www.0372.ua

1