Українець намагався перетнути українсько-румунський кордон по литовському закордонному паспорту.

Українець намагався перетнути українсько-румунський кордон по литовському закордонному паспорту.

16.12.2013, 12:09

На Буковині, прикордонниками відділу «Порубне» виявлено українця, що намагався перетнути українсько-румунський кордон по чужому закордонному паспорту.

На передодні вигідних, близько обіду  намагаючись покинути Україну та в’їхати до Румунії для проходження прикордонно-митного контролю прибув легковий автомобіль «Фольксваген». Водій останнього 31-річний мешканець  Дніпропетровської області для перевірки надав паспорт громадянина Литви. Під час огляду документа прикордонним нарядом «перевірка документів» було виявлено, що литовський паспорт не належить пред’явнику та являється частково підробленим. Вході спілкування з охоронцями кордону чоловік зізнався, що документ придбав на одному із сайтів. Отримавши документ  наш співвітчизник мав намір подорожувати країнами ЄС з метою праце влаштування.

На разі на чоловіка чекає адміністративна відповідальність, за спробу незаконного перетину кордону, а в подальшому псевдо литовцю доведеться постати перед «Фемідою»  і за іншими статтями. Підготував помічник начальника загону – начальник прес-служби капітан Сергій Бровко.

1