Учасники маршу єдності у Парижі співали: 'Путін - х#йло!, Росія - г...но!' (оновлено)

Учасники маршу єдності у Парижі співали: "Путін - х#йло!, Росія - г...но!" (оновлено)

11.01.2015, 23:42

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив журналіст Ростислав Демчук. 

- Російські ЗМІ як завжди збрехали: повідомили, що політики йдуть окремою колоною в щільній охороні. Ось ідуть в перших шеренгах. Навіть серед них можна впізнати Петра Порошенка.

Фото нижче, - пише співачка Леді Гаага, - люди співають: "Путін - Хуйло, Росія - Гівно!".

- Я зіслався на одну з авторитетніших моїх френдес - Леді Гаагу, - прокоментував свій статус Ростислав Демчук.  - Вона написала, що вона не знає російської, але заспівати: "Путин-хуйло, Россия -говно" - може. Я думаю десь з'являться й відео. Серед учасників маршу чимало людей з українськими правпорами й символікою. Порошенко здійняв руку до гори, вітає співвітчизників. Вата в російських соцмережах пише, що Порошенко зігує. Але що з вати взяти, крім аналізів?

Терористичні акти, подібні до тих, що сталися у французькому Парижі 7 і 9 січня і коли загинули 17 людей, вигідні Російській Федерації. Про це в прямому ефірі програми ТСН сказав лідер кримськотатарського народу і народний депутат України Мустафа Джемілєв. 

"Коли такі трагедії стаються, суспільство починає зважувати - кому це може бути вигідно. І тут можна однозначно дійти висновку, що ці теракти більш за все вигідні Росії. Аби відволікти увагу від того рівня тероризму, який Росія чинить щодо України, до так званого "ісламського тероризму", - наголосив Джемілєв.

Нардеп прогнозує, що подібні теракти активізують діяльність крайніх правих та інших "фашистів". 

"Крім того цей злочин буде активізовувати крайніх правих - партію Марі Ле Пен ("Національний фронт", кредит якому дала Росія), а також інших "фашистів" у інших країнах - Угорщині чи Болгарії. А ті у свою чергу, як можна бачити, найчастіше підтримують Росію", - підкреслив Джемілєв.

 

Порошенка сьогодні в Парижі запросили на чергову Мюнхенську конференцію з питань безпеки. Вчора він по телефону жалівся Меркель що терористи порушують режим тиші й відновили обстріли по наших позиціях. Може будуть якось реагувати? Скільки ж можна переливати з пустого в порожнє?"

Порошенко крупним планом:

Марш Єдності сьогодні об'єднав у Франції усі цивілізовані країни світу. Україна, як ніхто, розуміє біль Франції. Про це президент Петро Порошенко написав на своїй сторінці у Фейсбук, говорячи про теракти у французькій столиці 7-9 січня.

«Сьогодні ми всі разом відстоюємо цінності демократії та свободи слова», - зазначив глава держави.

«Вірю в те, що людяність та єдність завжди будуть перемагати терор!», - наголосив Порошенко.

Як відомо, президент України прибув до Парижа для участі в Марші єдності проти тероризму. Перед його початком відбулася коротка зустріч між президентом Франції Франсуа Олландом, канцлером ФРН Ангелою Меркель і українським президентом Порошенко.

На паризький Марш єдності прийшло до 1,5 млн людей. Такі дані повідомили французьким ЗМІ організатори акції.

REUTERS

Аналогічні марші, які відбуваються по всій Франції, зібрали ще близько 1 млн учасників.

У Ліоні на вулиці вийшли до 200 тисяч осіб, у Бордо - 100 тисяч, у Ренні - 115 тисяч, у Греноблі - 70 тисяч, у Марселі - 60 тисяч.

У Парижі колона вирушила від площі Республіки у напрямку до площі Нації. За словами міністра внутрішніх справ Франції Бернара Казнєва, для забезпечення безпеки на марші мобілізовано 5,5 тисячі поліцейських і військовослужбовців.

Низка терактів і НП почалася у Франції в середу вранці нападом на редакцію Charlie Hebdo. За три дні загинули 17 осіб, у тому числі троє поліцейських. Внаслідок двох спецоперацій у п'ятницю троє терористів були знищені.

У перших рядах колони йдуть президент Франції Франсуа Олланд, прем'єр Великобританії Девід Кемерон, Італії Маттео Ренці, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху і голова Палестинської національної адміністрації Махмуд Аббас, а також лідери Євросоюзу Жан-Клод Юнкер та Мартін Шульц.

Також у ході беруть участь міністри уряду Франції, колишні прем'єр-міністри країни.

Детальніше читайте на УНІАН.

На основному фото: Участь Президента у Марші Єдності в Парижі, 11 січня 2014 року

Фото з сайту Президента України. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ростислав Демчук пи**обол. Раззуй глаза- сзади за презиками все охрана.Слева на фото сплошная охрана- спецагенты смотрят на крыши домов.

avatar

а как же, все без охраны )))))))

12 січня 2015 23:15