Учасник Олімпійських ігор Іван Гешко влаштував чернівецьким дітям «Олімпійську руханку»

Учасник Олімпійських ігор Іван Гешко влаштував чернівецьким дітям «Олімпійську руханку»

14.06.2023, 11:03

У гості до дошкільнят ЗДО № 45 завітав заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, багаторазовий чемпіон Європи та світу з бігу, учасник Олімпійських ігор Іван Гешко.

Малеча із задоволенням взяла участь в «Олімпійській руханці» та змаганнях, які підготували Чернівецьке обласне відділення НОК України спільно з управлінням молоді та спорту Чернівецької обласної військової адміністрації.

На змаганнях учасники продемонстрували свої вміння та навички, спритність та витривалість, силу та бажання змалечку займатися спортом.

Кожен учасник отримав олімпійський подарунок від НОК України.

У ЗДО № 31 компенсуючого типу для дітей з особливими освітніми потребами відбулися спортивні активності з нагоди відзначення Всеукраїнського Олімпійського дня.

Почесним гостем був заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, багаторазовий чемпіон Європи та світу з бігу, учасник Олімпійських ігор Іван ГЕШКО, який спільно із стипендіаткою Чернівецького відділення НОК України Анною-Марією Костинюк провели для діток «Олімпійську руханку».

Метою заходу було підвищення мотивації у дітей до занять руховою активністю, розвиток рухових умінь, навичок і фізичних якостей, залучення дошкільнят до проведення активного дозвілля.

На завершення заходу, за доброю традицією, усіх учасників було нагороджено олімпійськими подарунками від НОК України, бібліотека закладу поповнилася олімпійською літературою про розвиток спорту в Україні та світі.

За матеріалами https://noc-ukr.org/

1