У зв’язку з непростою ситуацією на сході держави у Чернівцях зросла злочинність (+відео)

У зв’язку з непростою ситуацією на сході держави у Чернівцях зросла злочинність (+відео)

29.01.2015, 14:49

Про криміногенну ситуацію у Чернівцях на сесії міської ради доповів т.в.о. першого заступника начальника УМВС області Олександр Чубей.

-          Загалом, згідно з критеріями, керівництво МВС України позитивно оцінює роботу обласної міліції. За більшістю показників ми займаємо лідируючі позиції у державі, - доповів депутатам Олександр Чубей. – Водночас у зв’язку з непростою ситуацією на сході відзначено ріст злочинності в обласному центрі майже за всіма видами злочинів. Проте міліція Буковини робить все забезпечення безпеки громадян, захисту їхніх прав,  свобод і майна. Вжитими заходами розкрито 2224 злочини, що становить 57,4  відсотка від загальної кількості зареєстрованих злочинів. До кримінальної відповідальності притягнуто 2097 злочинців, в тому числі 91 серійний квартирний злодій, 54 грабіжника, 20 розбійника, 64 шахрая, 61 хуліган, 9 вбивць. Із злочинів, які мали резонанс, не розкрито лише два розбійних напади, два важких тілесних ушкодження та незаконне заволодіння  транспортом.

 Знешкоджено 8 організованих злочинних груп, до складу організованих злочинних груп входило 25 осіб, якими скоєно 160 кримінальних правопорушень, задокументовано 112 кримінальних правопорушень зі збитками понад 100 тисяч і два правопорушення зі збитками понад мільйон. Виявлено 217 кримінальних правопорушень у сфері службової діяльності, в тому числі 68 пов’язаних із зловживанням владою або службовим становищем, 23 з хабарництвом. 

Докладніше на відео: 

1


КОМЕНТАРІ (1)

ви хворі?! до чого тут ситуація на сході? що мешканці Донбаса вам злочинність робить? (видалено адміном)!

avatar

хворим на всю голову

29 січня 2015 13:14