У Вижниці депутати «Батьківщини» зорганізували наймасовішу районну коляду

У Вижниці депутати «Батьківщини» зорганізували наймасовішу районну коляду

11.01.2012, 13:29

Восьмого січня у Вижниці був встановлений рекорд України в категорії «Масові заходи». Тут зібралася  «Найбільша коляда в найменшому місті»: у ній взяло участь 615 людей, і цей результат зафіксований і занесений у книгу рекордів України. Головним ініціатором проведення цього заходу була Наталія Вятковська - керівник депутатської фракції партії «Батьківщина» Вижницької міської ради, голова громадської організації «Жінки Батьківщина», яку підтримали міська влада.  Пані Наталя не лише вправний організатор, а й сама співає в церковному хорі Свято-Михайлівського храму.

У районній коляді також взяли  активну участь члени партії  всіх первинних організацій партії, а також особисто голови Банилівської  партійної організації  Дмитро Осташек, Виженської – Надія Попадюк, Черешенської – Юрій Колотело, заступник голови районної парторганізації Василина Бойко, голова КРК  та її заступник - Вікторія Ковалюк та Аліна Бойко. Після завершення коляди  всіх учасників та присутніх щедро пригощали кутею. 

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»



КОМЕНТАРІ (2)

А де на найнеупередженішому сайті буковинського краю повідомлення про викрадення у братів-галичан памятника Кобзарю екс-мером вашого Новоністровська Панчишиним? Чи для того, аби така інформація зявилася на цьому сайті самого інформаційного приводу мало? Може львівянам треба май трохи скинутися й проплатити за розміщення цієї новини? Підкажіть номер рахунку :)

avatar

з Лемберга

11 січня 2012 12:38

Шановний пан з Лемберга. Зверніть увагу, що на сайті «Букінфо», де розміщений матеріал про Панчишина,  стаття  має заголовок «Провокація чи правда?». Як тільки цей знак питання зникне, ми із задоволенням розмістимо таку приголомшливу інформацію. Але поки що він не зник.

avatar

Адмін для Лемберга

11 січня 2012 16:39