У сукні з металевих ланцюжків: дочка Мадонни з'явилася у вбранні від дизайнерки родом з Чернівців

У сукні з металевих ланцюжків: дочка Мадонни з'явилася у вбранні від дизайнерки родом з Чернівців

07.09.2023, 16:49

Сукня була створена за особливою технологією, яку більше не використовує жоден бренд.

Дочка Мадонни – 26-річна Лурдес Леон – впевнено позувала перед фотографами без бюстгальтера. Дівчина відвідала захід Victoria's Secret, що проводиться у межах New York Fashion Week у Мангеттен-центрі. Таким чином, бренд вирішив відсвяткувати повернення свого легендарного шоу з демонстрацією спідньої білизни, але тепер воно називатиметься The Tour.

Лурдес прийшла на захід у непростому вбранні – це була мінісукня від американської дизайнерки Наталії Феднер (Natalia Fedner), яка народилася в українському місті Чернівці, але у дитячому віці емігрувала з батьками до США.

Вбрання Наталії характерні тим, що виготовлені з металевих ланцюжків. Така технологія називається Stretch Metal і розробила Наталія її особисто та 2021 року запатентувала. Речі зі Stretch Metal набувають форми тіла, але водночас можуть розтягуватися, як тканина.

Лурдес поєднала цю незвичайну і сексуальну сукню з туфлями на величезній платформі, довгим квадратним манікюром, а також розпустила своє шовковисте волосся. На обличчі у неї був трендовий лате-макіяж, а шию та руки прикрашали кілька ювелірних виробів із коштовним камінням.

Раніше в металевих вбраннях дизайнерки українського походження Наталії Феднер з'являлося багато зірок: Бейонсе, Кайлі Дженнер, Кортні Кардашян, Doja Cat, Тіна Кароль та багато інших.

На фото Лурдес Леон / Фото: Associated Press

Джерело: https://tsn.ua/lady/news/show-biznes/u-sukni-z-metalevih-lancyuzhkiv-dochka-madonni-z-yavilasya-u-sukni-vid-dizaynerki-rodom-z-ukrayini-2405173.html

1