У Польщі помер Василь Аксенин: Небесну сотню поповнив ще один чернівчанин

У Польщі помер Василь Аксенин: Небесну сотню поповнив ще один чернівчанин

12.03.2014, 17:33

У Польщі від отриманих ран помер Василь Аксенин. В Небесні сотні вже троє чернівчан, - про це повідомив депутат міськоїх ради Олексій Каспрук.

Нагадаємо, чернівчанин Василь Аксенин був важко поранений 20 лютого у Києві. У чернівчанина була пробита черевна порожнина, задіта тазостегнова кістка. Наприкінці лютого його відвезли до Польщі на лікування.

Раніше ми повідомляли:

Ще один важкопоранений чернівчанин-герой перебуває у київській лікарні
24.02.2014

Чернівчанин Василь Аксенин був важко поранений у Києві під час розстрілу демонстрантів 20 лютого. Травми дуже серйозні: пробита черевна порожнина, задіта тазостегнова кістка. Нині розглядають варіант відправки літаком важкохворого до Німеччини.

Він переніс кількагодинну серйозну операцію. До нього поїхав старший син та дружина.

До Києва 52-річний чернівчанин, який не належить до жодних із політичних партій, їздив двічі.

- Він був двічі у Києві, - розповіла у телефонній розмові кореспондентці "МБ" дружина Тетяна. - Вдруге поїхав, коли почув, що починаються ті події... Коли від'їжджав, сказав: "Я з прапорами стояти не буду, я їду туди, де люди потрібні".

Він лише почув про події — сів на рейсовий автобус "Чернівці-Київ" і поїхав...- каже подруга дружини Валентина. - Наступного дня вже стояв на барикадах.. У четвер , 20 лютого, з ним вранці не було телефонного зв'язку, а потім подзвонили з лікарні: "Поранений..." Це — наш герой!! Не можу передати, наскільки це щира людина, який патріот. За наших дітей, проти корупції, олігархії...

Дуже любить птахів. У нього вдома - різні птахи. Виходжував поранених пташок, яких йому зносили мешканці Гравітону. Їздив в Асканію-Нову колись, бо почув, що там поранили рідкісного птаха. Поїхав за власний кошт, привіз, виходив.. Він рятував кожну пташку...І так він рятує нашу Україну, нас сьогодні...

Джерело: molbuk.ua

Нагадаємо, 23 лютого  у Чернівцях поховали Олександра Щербанюка - іншого героя, якого режим вбив на Майдані. Список загиблих внаслідок революційних подій в Києві, на жаль, також поповнився гравцем чернівецької бейсбольної команди «Соколи». Про це повідомив сайт  sportbuk.com. За словами наставника «Соколів» Ростислава Гринчука, у неділю, 9.03.14, в інший світ відійшов бейсболіст В’ячеслав Ворона, який торік грав за чернівецьку команду. Як ми вже повідомляли, В’ячеслав постраждав від «тітушек», які проламали кастетом бейсболісту череп, внаслідок чого київський «легіонер» «Соколів» опинився в реанімації столичної лікарні. В’ячеслав перебував в комі. Друзі-спортсмени та брат постраждалого Олександр Ворона звернулися по допомогу до небайдужих. Але врятувати В’ячеслава, на жаль, не вдалося…

1


КОМЕНТАРІ (2)

ТРОЄ буковинців загинуло: Щербанюк, Ворона і Аксенин! Каспрук щось ляпне а всі цитують! Перевіряйте інформацію! Чогось всі про бейсболиста забули! Ганьба!

http://sportbuk.com/2014/03/nebesnu-sotnyu-popovnyv-bejsbolist-chernivetskoji-komandy-sokoly/

 

avatar

Мила

12 березня 2014 16:10

Вічна пам`ять!
avatar

Ігор

12 березня 2014 16:26