У п'ятницю, 1 лютого, відбудеться 29-а позачергова сесія Чернівецької обласної ради

У п'ятницю, 1 лютого, відбудеться 29-а позачергова сесія Чернівецької обласної ради

31.01.2019, 19:23

 Сьогодні, 31 січня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян провів засідання колегії Чернівецької обласної ради, учасники якого прийняли рішення про скликання 29-ї позачергової сесії обласної ради, пленарне засідання якої відбудеться 1 лютого. Учасники засідання також обговорили та погодили проект порядку денного сесії.

Підставою для прийняття відповідного рішення слугувала необхідність невідкладного розгляд проекту рішення «Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік». Так, запропоновані у проекті рішення обласної ради зміни до обласного бюджету дозволять спрямувати місцевим бюджетам кошти, необхідні для своєчасного проведення тендерних процедур та подальшого будівництва у населених пунктах області нових амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, придбання необхідного медичного обладнання та автотранспорту.

Відповідне розпорядження про скликання сесії голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян підписав сьогодні, 31 січня. «На підставі статті 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу ІІ Регламенту обласної ради VІІ скликання, листа обласної державної адміністрації від 23.01.2019 № 01.19/18-148 скликати 29-у позачергову сесію обласної ради VІІ скликання 1 лютого 2019 року в сесійній залі Чернівецької обласної ради (м.Чернівці, вул. Грушевського, 1) об 11.00.

На розгляд сесії внести наступні питання:

1. Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік.

2. Про затвердження Регіональної програми запобігання та лікування серцево-судинних захворювань «Зупинимо інфаркт» на 2019-2021 роки.

3. Про затвердження Комплексної програми з ліквідації амброзії полинолистої на території Чернівецької області на 2019-2023 роки.

4. Про затвердження Регіональної програми матеріально-технічного забезпечення проведення заходів територіальної оборони та мобілізації, формування територіального центру комплектування та соціальної підтримки та формування військових частин в Чернівецькій області на 2019-2021 роки.

5. Інші.

На сесію запросити в.о. голови та заступників голови обласної державної адміністрації, прокурора Чернівецької області, начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, начальника Управління СБУ у Чернівецькій області, голів районних рад та районних державних адміністрацій, секретаря Чернівецької міської ради, Новодністровського міського голову, голів рад об’єднаних територіальних громад, голову облпрофради, окремих керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, а також територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, представників засобів масової інформації», – йдеться у розпорядженні.

1