У Новодністровську ухвалили встановити новий пам'ятник Шевченку

У Новодністровську ухвалили встановити новий пам'ятник Шевченку

24.03.2014, 17:46

У кабінеті міського голови згідно із рішенням 47 сесії “Про підготовку організаційних заходів щодо впорядкування процедури зі встановлення пам’ятника Т. Г. Шевченку у м. Новодністровськ” відбулось засідання відповідної комісії.

З огляду на усі події, які за два роки довелось пережити громаді Новодністровська, було прийнято рішення про встановлення виключно нового пам’ятника, що виготовлятиметься на замовлення.

Члени комісії, маючи певну інформацію щодо кількох варіантів різних авторів, дійшли згоди у тому, що подальші офіційні перемовини вестимуться із Борисом Криловим та Олесем Сидоруком, авторами скульптурного зображення Т. Шевченка у с. Петрівське Києво-Святошинського району, позаяк зазначена ними сума найбільш реальна для нашої громади.

Цього разу було визначено перші кроки, які слід зробити міській владі у відпрацюванні механізму збору пакету необхідних документів, діючи виключно у правовому полі. Зокрема у наступних випусках «НГ» повідомлятимемо про те, яким чином здійснюватиметься збір коштів на придбання пам’ятника Т. Г. Шевченку.

Наш кор.

Джерело: miska-rada.com.ua

1